Ana Sayfa » Tarifler » Kani Nigiri

Kani Nigiri

Kani Nigiri
Puan ver

sussi3Malzemeler:

• 500 gram Carlose pirinç
• 150 gram sirke
• 20 gram tuz
• 90 gram şeker
• 1 adet sushi sarma aparatı (Makisu)
• (Pirinç tarifi 4 Kişilik sushi için verilmiştir..!)
• 1 adet yosun yaprağı
• 40 gram yengeç eti

Hazırlanışı:

Pilav için; Pirinçleri 5 dakika süreyle yıkayıp süzgece alın. Sirke, şeker ve tuzu bir kabın içinde eriyene kadar ısıtın. 600 ml. soğuk suyun içine süzülmüş pirinçleri katın. 15 dakika süreyle orta ateşte, 15 dakika kısık ateşte pişirin. 30 gram pirince elinizde yumurta şekli verin. Üzerine çubuk yengeçleri yosun yaprağı ile bantlayın

 

OKU ➤  Patlıcan Kebap

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Fıstık Ezmeli Kakaolu KekPuan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir