Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Kağıtta Levrek

by Yemek Zevki Editör
17 Haziran 2016
in Balık Yemekleri
478 15
0
Kağıtta Levrek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kagıtta-levrek

Kağıtta Levrek

(4 Kişilik)

Kağıtta Levrek İçin Malzemeler

4 adet orta boy levrek fileto

4 dilim limon

2 adet havuç

2 adet  kuru soğan

Kekik (varsa tercihen dağ kekiği 2-3 adet)

Taze biberiye

Yarım kırmızı kapya biber

Tuz

4 adet çeri domates

Tane karabiber

Yağlı kağıt ve kağıdı yağlamak için zeytinyağı

 

Kağıtta Levrek Hazırlanışı

Bütün levreği ayıklayın ve yıkayın. Fileto soğanı küçük küçük yemeklik doğrayın. Havuçları ise kesebildiğiniz kadar ince uzun (jülyen) kesin. Fileto balığınızı kapatacak büyüklükte bir parça yağlı kağıt kesin ve fırça yardımıyla yağlı kağıdın her yanını yağlayın. Balığı kağıda yerleştirin, içine doğradığınız sebzeleri ekleyin, tuzlayıp biberleyin. Son olarak limon dilimini koyun, kağıdın kenarlarını katlayarak, hava almayacak şekilde kapatın. 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Kağıtta servis yapın.

#KağıttaLevrek #KağıttaLevrekTarifi #KağıttaLevrekMalzemeler #LevrekTarifi #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: KağıttaLevrekKağıttaLevrekMalzemelerKağıttaLevrekTarifiLevrekTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Çıtır Kadayıflı Muhallebi

Next Post

Güllü Bademli Şerbet

Yemek Zevki Editör

Next Post
Güllü Bademli Şerbet

Güllü Bademli Şerbet

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki