Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Kabaklı Merengli Pasta

by Yemek Zevki Editör
17 Aralık 2015
in Pasta Tarifleri
478 15
0
Kabaklı Merengli Pasta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kabakli-merengli-pasta

Kabaklı Merengli Pasta Tarifi

Kabaklı Merengli Pasta İçin Malzemeler:
1 dilim kabak
Yarım paket sade burçak bisküvi
3 adet yumurta beyazı
2 çorba kaşığı toz şeker

Kabaklı Merengli Pasta Hazırlanışı:
Kabakları dilimleyin ve folyolu tepsiye dizin. Üzerine bolca toz şeker serpin. Folyo ile kapatıp fırına pişmeye bırakın. Piştikten  sonra bir kaba alarak püre haline getirin. Burçakların bir kısmını iri parçalar halinde, kalan kısmı da tamamen toz haline getirdikten sonra püreye ilave edin. Hazırladığınız kabak püresini arzu ettiğiniz boyutta kalıp veya pastaya koyup dondurucuya atın. Ardından mikserde yumurta beyazı ve toz şekeri kabartın. Donmuş olan kabaklı pastayı kalıbından çıkartarak kabartılmış yumurta beyazına batırıp şekillendirin. Pürümüz ile yakarak servis edin.

 

Tags: KabaklıKabaklı Merengli PastaKabaklı Merengli Pasta HazırlanışıKabaklı Merengli Pasta İçin MalzemelerKabaklı Merengli Pasta Nasıl YapılırKabaklı Merengli Pasta TarifiMerengliMerengli Pastapasta
Previous Post

And Dağları’nın zirvesinden Starbucks bardağına…

Next Post

Krep Dantel

Yemek Zevki Editör

Next Post
Krep Dantel

Krep Dantel

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki