Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Krep Dantel

Krep Dantel

krep-dantel

Krep Dantel Tarifi

Krep Dantel İçin Malzemeler:
Taban İçin:
3 yemek kaşığı nutella
1 su bardağı mısır cipsi
1 küçük paket beyaz çikolata
Sos İçin:
1,5 çay bardağı süt
1,5 su bardağı sıvı şanti veya krema
1 su bardağı bitter çikolata
1 çorba kaşığı toz şeker
1 adet yumurtanın sarısı

Krep Dantel Hazırlanışı:
Nutella, mısır cipsi ve eritilmiş beyaz çikolatayı karıştırın. Bir kabın altına kaşık yardımı ile yayın. Bitter çikolata
hariç kalan malzemeler ocakta kaynatın. Ardından bitter ilave edin ve kaba dökün. +4 derecede 1 gün beklettikten sonra dilimleyerek servis edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir