Ana Sayfa » Tarifler » Kabak Yuvası
Kabak Yuvası

Kabak Yuvası

Kabak Yuvası

Malzemeler

1 kilo kabak

1 demet dereotu

1 çay bardağı pirinç

250 gram kıyma

Tuz, karabiber

1 çorba kaşığı biber salçası

1 çorba kaşığı domates salçası

1 çorba kaşığı ince bulgur

2 baş soğan

Yarım çay bardağı sıvı yağ

Kabak Yuvası Tarifi:

Kabakların yüzlerini kazıyın ve ikiye kesip içlerini oyun. Diğer malzemelerin hepsini karıştırın, yoğurun ve kabakların içlerine doldurun. Üzerine 2 çorba kaşığı tereyağı ve 1 su bardağı su koyun ve pişirin. Pişen kabakları halka halka doğrayıp üzerlerine sarımsaklı yoğurt gezdirin ve dekoratif bir şekilde sunun.

OKU ➤  Muratbey’e ABD’den FDA onayı!

Tavsiye

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

Ramazan ayında oruç tutanlar için 30 günü sağlıklı geçirmeleri için altın niteliğinde 30 ayrı öneri… …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir