Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı

kabak-tatlisi

Kabak Tatlısı Tarifi

Kabak Tatlısı İçin Malzemeler:
1 büyük dilim kabak
Sönmüş kireç
Şeker
Karanfil
Portakal
Tahin
Kaymak

Kabak Tatlısı Hazırlanışı:
Kabakları dilimleyip 3 gün boyunca sönmüş kireçte bekletin. Daha sonra temizliğinden emin olana kadar iyice yıkayın. Kabaklara şeker ilave edin. Portakal ve karanfili de ekleyip kaynatın. Soğuduktan sonra tahin ve kaymak eşliğinde servis edebilirsiniz.

OKU ➤  Sütlü Kabak Tatlısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir