Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Izgara Tavuk But

Izgara Tavuk But

izgara-tavuk-but

Izgara Tavuk But Tarifi

Izgara Tavuk But İçin Malzemeler:
1 adet tavuk but
80 gram rub
80 gram egg noodle
Yarım kabak
Yarım havuç
Yarım soğan
3 dal yeşil soğan
30 gram soya sos
20 gram susam yağı
30 gram oyster sos
3 dal kişniş
Rub İçin:
10 gram toz acı biber
30 gram pudra şekeri
10 gram zerdeçal

Izgara Tavuk But Hazırlanışı:
Tavuğu bütün bir şekilde açıp rub’a bulayıp ızgarada pişirin. Yanına kabak, havuç ve soğan soteleyin. Haşlanmış noodle’ı soya sos, oyster sos, susam yağı, kişniş ve yeşil soğanla yağda çevirin. Servis tabağına aldığınız tavuğun
üzerine sote sebzeleri koyun, en son noodle’ı ekleyip servis yapın.

OKU ➤  Krutonlu Izgara Sebze

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir