Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 95)

Haber Turu

Kralların sofrasından, sizin sofranıza ulaşan lezzet; Maille…

Fransa’nın ünlü hardalları Maille, 266 yıllık lezzet elçiliği ile tüm dünyada hardal severlerin favorisi… Özel yetiştirilen hardal tohumlarını muhteşem kıvama getiren Maille, üç asırlık lezzet sırrının yanı sıra sağlıklı ve düşük kalorili olmasıyla mutfağınıza iki kat tat katıyor… Dünyanın en popüler Dijon hardallarını üreten Maille, 1747 yılından bu yana her damak zevkine uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Maille hardalları …

Devamını oku »

Ana Gıda, Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörü İhracat Sıralamasında İkinci Oldu

Türkiye’nin köklü markaları Komili, Kırlangıç ve Sezai Ömer Madra’nın üreticisi olan Ana Gıda, Türkiye Genel İhracat sıralamasında 60.000 firma arasında 619. sıraya yerleşerek zeytin ve zeytinyağı sektör sıralamasında ikinci oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2002 yılından bu yana her yıl Türkiye’nin ihracat performansı değerlendirilerek açıklanan “İhracat İlk 1000 “de Ana Gıda, 619. sıraya yerleşti. Ana Gıda, “İlk Beş Yüz ve …

Devamını oku »

Yeditepe Öğrencilerinden Yemek İsrafına Dijital Önlem

Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çalışmaları Düsseldorf Interpack Fuarı’nda sergilendi. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel iletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarladıkları iPhone uygulaması ve tanıtım filmi çalışmaları, dünyanın en büyük işleme ve ambalaj fuarı olan Düsseldorf Interpack 2014’te sergilendi. Paristanbul HB Branding & Design ajansı ile birlikte çalışarak, “SAVE FOOD“ sosyal sorumluluk projesine katılan öğrencilerin çalışmaları, 7-14 Mayıs 2014 …

Devamını oku »

Yaz Mevsiminde Zeytinyağlı Lezzetlerle Hafif Sofralar  

Tadına doyum olmaz zeytinyağlı enginar, zeytin piyazı, ebegümeci salatası, zahter salatası, turp otu salatası, arapsaçı ve daha birçok enfes zeytinyağlı lezzet… Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tarifleri misafirleri ile buluşturan Tadında Anadolu, zeytinyağlı yemek alternatifleriyle hem hafif hem lezzetli öğünler vadediyor. Türkiye’nin zengin mutfak kültürünün en önemli parçalarından olan zeytinyağlı yemekler, Tadında Anadolu restoranlarında lezzet tutkunlarını bekliyor. Sağlığa faydalarının yanı …

Devamını oku »

Çiğ Süt Üretimi Pınar Enstitüsü Güvencesinde

Pınar Enstitüsü öncülüğünde gerçekleştirilen  “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi’’ Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirildi.  2600 üreticiye verilecek eğitimlerde Pınar Enstitüsü, bilinçli çiğ süt üretimini sağlayarak hem üreticilere hem de tüketicilere katkı sunmayı hedefliyor. Pınar Enstitü’nün öncülüğünde, Muğla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Milas İlçe Müdürlüğü, Milas Süt Birliği ve Pınar Süt işbirliğiyle düzenlenen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesi hayata geçti. …

Devamını oku »

Lezzeti Tahıllardan, Eğlencesi Cipso’dan

Cips severlerin vazgeçilmez markalarından Cipso’nun 2014 yılına damgasını vuracak Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip tahıllı cipsi çıktı! Ürünün Ali Taran Creative Workshop tarafından hazırlanan reklam filmi de yayına girdi. Cipso Dalgalı tahıllı cipsiyle cips severleri eğlenceye çağırıyor.   Doğuş Yiyecek ve İçecek’in iddialı bir hamleyle giriş yaptığı cips sektörünün önemli markalarından Cipso’nun yepyeni ürünü tahıllı cipsin reklam filmi yayına …

Devamını oku »

‘Saray Mandıra’dan Evinize Gelen Katkısız Doğal Lezzet: Manda Yoğurdu!

Geleneksel sütlü ve hamurlu tatlıları ile Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri olan Saray Muhallebicisi, 1935 yılından bu yana ödün vermediği kaliteli ürün ve hizmet anlayışını doğal ürünlerle sofralarınıza getirmeye devam ediyor. Saray mandıradan gelen manda sütüyle günlük olarak üretilen ve tüm Saray şubelerinde müşterilere sunulan manda yoğurdu, özel çömlek kaplar içerisinde paket servise de sunuldu. Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Saray …

Devamını oku »

Pınar Mangal Keyfi “Büyük Dilim Sucuk” İle Mangallar Lezzetleniyor

Pınar, Mangal Keyfi Büyük Dilim ile bahar aylarının vazgeçilmezi pikniklere konuk oluyor. Dilimli sucuk kategorisinde bir ilke imza atan Pınar Mangal Keyfi, “büyük dilim, dev lezzet” diyerek yeni ürünü ile mangalda sucuk keyfini arttırıyor. Türk gıda ve içecek sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, yeni ürünü Mangal Keyfi Büyük Dilim’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bahar aylarında keyfi çıkartılan pikniklerde yakılan mangallar, …

Devamını oku »

Çocuk Şefler KOMİLİ İle Mutfakta

Kurulduğu günden bu yana 136 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın harikası zeytinyağını değişmeyen Komili lezzetiyle sofralara taşıyor. Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları için planlanan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” etkinliği sayesinde çocuklar mutfakta harikalar oluşturarak lezzetli yemeklere imza atıyorlar. Sapphire EKS Mutfak Akademisi’nde 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek “Sağlıklı&Lezzetli Akdeniz Mutfağı” atölye …

Devamını oku »

Uzmanlar Dünya Süt Günü’nde Herkesi Süt İçmeye Çağırıyor

Bu yıl 58’inci kez kutlanan Dünya Süt Günü dolayısıyla sütün sağlık üzerindeki önemine vurgu yapan uzmanlar, herkesi sağlıklı ve ambalajlı süt içmeye davet etti. Her yıl 21 Mayıs’ta Birleşmiş Milletler Uluslararası Sütçülük Federasyonu’na üye ülkelerde kutlanan ‘Dünya Süt Günü’nde uzmanlar süt içmenin önemine değinerek, günde 2 bardak sağlıklı süt tüketimine davet ediyor. ‘Dünya Süt Günü’ dolayısıyla hayat boyu düzenli süt …

Devamını oku »
Deneme bonusu