Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 86)

Haber Turu

“2014 Avrupa Kalite Ödülü” Beypazarı Maden Suyu’nun

Lob’in Europe tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen International Leaders Of Branding IntelligenceSummit Haziran 2014’te Saraybosna’da gerçekleşti. DMW’nin (Avrupa Diplomatlar Birliği), desteğiyle gerçekleşen 7th International Leaders Of Branding Intelligence Summit’de Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Balkan ülkelerindeki meslektaşlarıyla, pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geldi. 2014 Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanan en büyük …

Devamını oku »

Tropicana’dan Yepyeni Bir Lezzet Daha

Türkiye’nin yerel meyve sularını sofralara taşıyan Tropicana, Akdeniz Bölgesi’nden toplanan portakal, limon, greyfurt ve mandalina ile yepyeni bir lezzet daha sunuyor. Tropicana Akdeniz Turunçgiller Nektarı, mükemmel tadı ve ferahlığı ile yaz mevsiminin ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak. Türkiye’nin yöresel meyveleri ile doyumsuz lezzetler sunan dünyanın 1 numaralı meyve suyu markası Tropicana, ürün portföyünü zenginleştirmeyi sürdürüyor. Tropica’nın yeni lezzeti Akdeniz Turunçgiller …

Devamını oku »

Ramazan Sofralarınızı Leziz Ve Pratik Yeni İglo Dana Köfte Çeşitleri İle Lezzetlendirin

Lezzetli gıdalar uzmanı İglo, güvenli ve nefis yeni “İglo Kırmızı Et Köfte Çeşitleri”ni sofralara getiriyor. İglo’nun İslami koşullara uygun olarak üretilen ve birinci kalite dana eti kullanılarak hazırlanan katkısız yeni köfte çeşitleri “Dana Steak Köfte”, “Dana Cızbız Köfte” ve ‘‘ Dana Kaşarlı Köfte’’  Türkiye’de üretiliyor. İglo’nun yüzde 100 dana etinden üretilen köfte çeşitlerinden biri olan “Dana Steak Köfte” özenle seçilen …

Devamını oku »

Köfteci Ramiz’e Avrupa Kalite Ödülü

Türkiye’nin 27 kentindeki 136 şubesiyle ulusal bir lezzet zinciri oluşturan Köfteci Ramiz, Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı.    Lob’in Europe tarafından bu yıl Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’ne katılan Köfteci Ramiz, inovasyon kategorisinde ‘Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerini ve bürokratları bir araya getiren …

Devamını oku »

Oruç Tutmak Bedene Ve Ruha Detoks Etkisi Yapar

Gün geçtikçe daha sıcak dönemlere denk gelen ramazanda beslenme alışkanlıklarını gözden geçirmek gerekiyor. Back-Up Sağlıklı Beslenme Danışmanı Cansu Tektunalı, oruç tutacaklar için iftar ve sahurda beslenme önerilerini paylaşıyor. Yaz sıcakları ve uzun oruç saatleri nedeniyle ramazan ayında dengeli beslenmenin önemi artıyor. Kullanıcılarına özel evde bakım hizmetleri veren Back-Up’ın Sağlıklı Beslenme Danışmanı Cansu Tektunalı, ramazanın bedenin ve ruhun bir nevi detoks …

Devamını oku »

Simit Sarayı’nda Dondurma Keyfi

Geniş ürün yelpazesiyle, birbirinden farklı ürünleri lezzet severlerle buluşturan Simit Sarayı, yazın bunaltıcı sıcağına karşı kendi ürettiği dondurma seçenekleriyle bu yaz da vazgeçilmez olacak.  Sıcak bir güne ferah bir mola vermek isteyenler dondurmanın mükemmel tadını bu yaz Simit Sarayı’nda keşfedecekler.    Ürün yelpazesine eklediği yeni lezzetleriyle menüsünü her gün geliştiren, benzersiz tatlarını ve yüksek kalite anlayışını lezzet tutkunlarıyla buluşturan, Türkiye …

Devamını oku »

Koska’dan Ramazan’da Diyabetiklere Özel Bir Paket

Yüz yılı aşkın deneyimiyle Türk ağız tadının vazgeçilmez lezzetlerini güvenle sofralara taşıyan Koska, Ramazan Ayı’nda diyabetikleri unutmadı. Diyabet hastaları için tek öğünlük diyabetik helva çıkaran Koska, 9 öğünlük helvayı tek pakette topladı. Koska’nın Türk Diyabet ve Obezite Vakfı, Türk Diyabet Cemiyeti ve ODTÜ Gıda Fakültesi ile ortaklaşa yürüttüğü titiz çalışmalar,  diyabet hastalarının Koska diyabetik tahin helvasından bir öğünde 40 gram …

Devamını oku »

Magnum, 25. Yılını Jessica Alba İle İstanbul’da Kutladı

Magnum 25. yılında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jessica Alba ile yaptığı işbirliğinin ayrıntılarını, ünlü oyuncunun katılımıyla Les Ottomans Otel’de düzenlenen basın toplantısında açıkladı. Magnum’un 25. yılı marka yüzü olan ünlü oyuncu, İstanbul’a ilk kez geldiğini ve şehrin güzelliğine hayran kaldığını dile getirdi.  Her yıl seçtiği ünlü isimlerle tüketiciyi hazla buluşturan Magnum, 25. yılında marka yüzü olarak Hollywood yıldızı Jessica Alba’yı …

Devamını oku »

Geleceğin Şefleri Özyeğin Üniversitesi’nde Ustalarıyla Buluştu

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu; gastronomi ve mutfak sanatları alanına ilgi duyan öğrencilerin deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla “Liseli Şefler: Cupcake Tasarım Etkinliği”ni gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında katılımcılar, tema sınırlaması olmaksızın hazırlayıp süsledikleri “cupcake” leri Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı öğretim üyelerinden oluşan jürinin değerlendirmesine sundular. Seçilen cupcakelerin sahipleri, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Pastanesinde Le …

Devamını oku »

Sağlıklı Ramazan Sofralarının Baş Tacı: Tavuk

Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte ‘Ramazan’da nasıl beslenmeliyiz’ sorusu gündemin en önemli başlıkları arasına giriyor. Yakın Doğu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Yücecan, “Ramazanda bireyin normal beslenme alışkanlıkları ve yaşam biçiminde bazı değişiklikler oluşur. Öğün sayısı sahur ve iftar olmak üzere ikiye iner. Günlük gereksinimin beşte ikisini sahurda, beşte üçünü de iftarda almak gerekir” diyor. …

Devamını oku »
Deneme bonusu