Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 30)

Haber Turu

Geleneksel Turşu Yapımı Kemal Kükrer’den Sorulur.

Merhabalar,     100 yıllık tecrübesi ile ürettiği doğal ürünleri tüketicilerle buluşturan Kemal Kükrer, ‘Turşukur’ ve ‘Üzüm Sirkesi’  ile evde turşu yapımını hem pratik hem de eğlenceli hale getiriyor. Kolaylıkla kullanabilen ve geleneksel yöntemlerle üretilen ‘Kemal Kükrer Turşukur’ ve ‘Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi’ ile hazırladığınız sağlıklı ve lezzetli turşuları kış boyu keyifle ve güvenle tüketin…     Özellikle kış aylarının …

Devamını oku »

Barilla, Sürdürülebilir Tarım Projesi ile maliyetleri düşürüyor, mahsulü artırıyor

  Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Çevre Konferansı’nda konuşan Barilla Hammadde Tedarik Direktörü Dr. Cesare Ronchi, hem üreticiler hem de gezegen için daha iyi sonuçlar elde etmelerini sağlayan modellerini Türkiye’de de uyguladıklarını ve benzer sonuçlar hedeflediklerini söyledi. Ronchi, Sürdürülebilir Tarım Projesi ile bir yandan su tüketimini düşürüp karbon ayak izini küçültürken, diğer yandan doğru tarım uygulamalarıyla üretim maliyetlerini yüzde 30’a varan …

Devamını oku »

Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Okul sonrası sağlıklı atıştırmalık tarifi

Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’ten Okul sonrası sağlıklı atıştırmalık tarifi   Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’in, okuldan dönen çocuklar için hazırladığı lezzetli ve pratik tavuklu tarif, çocukların okul sonrası beslenmesi için güvenli ve besleyici bir seçim olacak. Kalorisi dengeli, düşük yağ oranlı ve protein deposu tarif, çocukların akşam yemeği iştahlarını da kesmeyecek.   Okullar başladı ve yazdan kalma uzun günler …

Devamını oku »

Pankek

Pankek Malzemeler: 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı toz şeker 1 su bardağı süt 1+½ su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya   Pankek Hazırlanışı: Öncelikle yumurta ve şekeri iyice çırparak, krema kıvamına getirin. Sonra süt ve unu ilave edin. Çırpmaya devam edin. Son olarak kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Teflon bir tavaya bir kepçe yardımı ile küçük …

Devamını oku »

Hacı Sayid’in 2020 Hedefi 80 Şube 

Geleneksel lezzetleriyle Türkiye’nin baklava ustası Hacı Sayid’in Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, sektörün ve Hacı Sayid’in 2015 yarıyılını değerlendirdi. Burhan Dinçerler’e göre seçim sürecinin sektöre olumsuz etkisini bayram bereketi bile kurtaramadı. Sektörün önemli markalarından Hacı Sayid’in Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, iki bayram arası değerlendirmesiyle gıda sektörünün 2015 yarıyılını ve markanın gelecek hedeflerini anlattı. Burhan Dinçerler, üst üste gelen seçimlerden …

Devamını oku »

Chefschool Mutfağı, Ünlü Şef Arturo Garcia Mogollon’u Ağırladı

Kadir Has Üniversitesi’nin, tam zamanlı bir üniversite sertifika programıyla profesyonel aşçı adayları ile eğitim mutfaklarını buluşturduğu Chefschool, Meksikalı ünlü şef Arturo Garcia Mogollon’u ağırladı. Kadir Has Üniversitesi bünyesindeki mutfak okulu Chefschool, 31 Ağustos Pazartesi günü Meksikalı ünlü şef Arturo Garcia Mogollon’u ağırladı, Türkiye’nin en ünlü yemek bloggerları ve lezzet yazarları da Meksika’nın ünlü yemeği Mole Negro’yu bizzat şeften dinleyip, deneyimlediler. …

Devamını oku »

Yüzde Yüz Yerli Üretim “Yogolat Frozen Yogurt” Artık Tüm IKEA’larda

Sağlıklı beslenme trendinin hayatımıza kattığı sağlıklı, lezzetli ve düşük kalorili “frozen yogurt” yıllardır dünyada olduğu gibi Türkiye’de de özellikle sağlığına ve kilosuna dikkat eden 7’den 70’e herkesin ilk tercihlerinden biri haline geldi. Yogolat Frozen Yogurt şimdi de “Dondurulmuş Yoğurt” olarak tüm IKEA’larda satışa sunuldu. İlk kez 1981 yılında Amerika’da üretimine başlanan “Frozen Yogurt”, Avrupa ve Amerika’dan sonra Türkiye’de de sağlığına …

Devamını oku »

Butcha Steakhouse Lezzetleri Fark Oluşturuyor

İstanbul’da “steakhouse” konseptine yeni bir soluk getiren, açıldığı günden beri damaklarda unutulmaz izler bırakan, sunumlarıyla iştah kabartan “Butcha Steakhouse Butchery & Grill” şarküteri tarafıyla da büyük ilgi görüyor. 2009 yılında başkent Ankara’ya “steakhouse” konseptini getiren, daha sonra rotasını yurt dışına çevirerek Dubai’de de açılan “Butcha Steakhouse Butchery & Grill” benzersiz et lezzetlerini İstanbul’a taşıdı. Butcha Steakhouse Butchery & Grill’in “Lezzet” …

Devamını oku »

Yaş Tarhana Çorbası

Yaş Tarhana Çorbası İçin Malzemeler: 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağı 1-2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı yaş tarhana Su (6 Kişilik) Yaş Tarhana Çorbası Hazırlanışı: Tereyağını tencerede eritip salçayı ve kıyılmış sarımsakları kavurun. 1 litre suyu ekleyip birkaç taşım kaynatın. Ayrı bir kasede yaş tarhanayı 1 bardak ılık suda inceltin ve kaynamakta olan suya azar azar ekleyin. …

Devamını oku »

Tefal Clipso Essential İle Mutfaklar Şık Ve Renkli, Yemekler Hızlı Ve Lezzetli

Etkili performansı ile düdüklü tencerede yemek yapmayı keyfe dönüştüren Tefal Clipso Essential, yeni tasarımıyla mutfaklara renk katıyor.  Tek elle açma kapama imkanı sağlarken kontrollü buhar çıkış özelliği sayesinde güvenli pişirmeyi de garantileyen Tefal Clipso Essential Fresh Colors, kolay kullanımıyla mutfakta geçirilen zamanı kısaltarak hızlı ve lezzetli yemek pişirmeyi sağlıyor. Tefal’in benzersiz yeniliklerinden biri olan Tefal Clipso Essential Fresh Colors Düdüklü …

Devamını oku »
error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz