Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 105)

Haber Turu

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda Finale Kalanlar Belli Oldu

Türkiye’nin Pastacısı Özsüt’ün, 5 yıldır düzenlediği ‘Benim Özsüt Pastam’ yarışmasında finale kalarak jüri karşısında ter dökecek isimler belli oldu. Benim Özsüt Pastam yarışmasına Türkiye’nin dört bir yanından toplam 1000’e yakın tarif başvurdu. Özsüt pasta ustaları tarafından değerlendirilen bu tarifler arasından sadece 10 kişi finale kaldı. 12 Nisan’da gerçekleştirilecek finalde yarışmacılar Gülhan Kara, Elif Korkmazel, Jess Molho, Esra Düzdağ, Devletşah Özcan …

Devamını oku »

Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal

Doğu Akdeniz’de yayınlanan ekonomi gazetesi Refleks’in, ikincisi düzenlenen ‘Lokomotif Ödülleri’ görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende inovasyondan ihracata, yılın genç iş adamından genç iş kadınına kadar 12 dalda ödül verildi. Yılın İnovatif şirketi ise Anavarza Bal seçildi. Doğu Akdeniz bölgesinde 5 ilde yayınlanan, Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel ekonomi gazetesi Refleks’in düzenlediği ikinci ‘Lokomotif Ödülleri’ görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gerçekleşen …

Devamını oku »

Nescafé’den Yepyeni Bir Lezzet: Nescafé Mocha

Kahvenin uzmanı Nescafé, mükemmel lezzetleri tek içimlik paketlerde sunan ürün portföyüne bir yenisini daha ekledi. Çikolata, süt, köpük ve kahvenin karışımı olan yeni Nescafé Mocha, yoğun kıvamı ve eşsiz aroması ile kahve trendlerini takip edenlerin ilk tercihi olacak. Kahve severlerin beğenerek tükettiği popüler lezzet Mocha, şimdi Nescafé  ile evlere ulaşıyor. Kahve trendlerini takip edenlerin vazgeçemediği tat Mocha, tek içimlik ambalajı …

Devamını oku »

Gastrobosphorus Patisserie Yarışması’nı, CVK Park Bosphorus Kazandı

“Anadolu’nun Sır Lezzetleri” ve “Dünya Barışı” Temalı Gastrobosphorus Patisserie Yarışması’nın kazanan ekipleri CNR EDT Expo’da belli oldu. 27 Mart Perşembe günü ziyaretçilerine kapılarını açan CNR EDT Expo -Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı birbirinden keyifli etkinlik ve yarışmalarla devam diyor. 28 Mart Cuma günü gerçekleşen Gastrobosphorus Patisserie Yarışması’nda ipi CVK Park Bosphorus göğüsledi. CNR Holding …

Devamını oku »

Arnica’dan Kokusuz Ve Dumansız Izgara

Küçük ev aletleri sektörünün lider markalarından Arnica, ürün gamına kokusuz ve dumansız ızgara yapma imkanı sunan Izgara Lüks’ü üretti. Cam kapaklı ve kapaksız alternatifleriyle satışa sunulan ürün, kapalı mekanda ızgara keyfini mümkün kılıyor. Küçük elektrikli ev aletleri sektörünün lider markalarından olan ve süpürge pazarında lider konumda bulunan Arnica, yeni modeli Izgara Lüks ile kapalı mekanlarda ızgara yapma fırsatı sunuyor. Koku …

Devamını oku »

Pınar Kremilla’yla tatlı yapmayan kalmasın

Pınar, Avrupa’da tatlıların olmazsa olmazları arasında yer alan, aşçıların kurtarıcısı custard sosunu, Kremilla markasıyla Türkiye’de beğeniye sunuyor. Türk gıda ve içecek sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, Türkiye’de ilk kez satışa sunulan yepyeni bir lezzetle mutfağınıza konuk oluyor. Pınar’ın yeni lezzeti Kremilla ile kremayı ideal kıvama getirmek için karıştırmayı, çırpmayı, soğumasını beklemeyi unutun; çabucak hazırlanan tadına doyum olmaz tatlıların keyfini …

Devamını oku »

Dr.Ayça Kaya İle Mutfaklarda Reform Yapma Zamanı

Dr.Ayça Kaya’nın ikinci kitabı ”Sayarak Zayıfla Mutfakta”sağlıklı beslenmek ve kaliteli yaşamak isteyen okurların beğenisine sunuldu. Yağ Yakan Yemekler, Zayıflatan Öneriler! ”Sayarak Zayıfla Mutfakta” şişmanlığın metabolik nedenlerini, yanlış davranış kalıplarını ortaya koyarak,sofralarımızda her zaman yer bulan yemekleri,daha az kalorili,metabolizmayı daha hızlı çalıştırmaya yönelik biçimde pişirme yöntemlerini anlatıyor. Dr. Ayça Kaya, bu kitapta sevdiğimiz yemekleri yağ yakan, tok tutan öğünlere dönüştürmenin sırlarını …

Devamını oku »

Barilla Gıda ve Beslenme Merkezi’nden Gıdanın Geleceği İçin Dev Bir Adım

2009 yılından beri, dünyanın gıda ve beslenme alanında yaşadığı sorunlara ekonomi, tıp, sosyoloji ve çevre bilimleriyle birlikte disiplinler arası çözümler geliştirmek amacıyla bir düşünce kuruluşu olarak faaliyet gösteren BCFN (Barilla Gıda ve Beslenme Merkezi) vakıf haline geldi. Temel gıda ve beslenme konularını incelemek ve kritik sorunlara çözüm önerileri geliştirmek amacıyla 2009 yılında kurulan ve bugüne dek alanında çok önemli çalışmalar …

Devamını oku »

Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı, Gaziantep ile Adana’da makarna severlerle buluştu

Türkiye’nin 40 yıllık vazgeçilmez lezzeti Filiz, 18-21 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Adana’da düzenlenen özel etkinliklerde makarna severler ile bir araya geldi. Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz makarnanın marka yüzü şef yazar Ebru Omurcalı’nın Anadolu’yu bir uçtan bir uca gezeceği etkinlikler serisinin ikincisi 18-21 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Adana’da, makarna severlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Gaziantepli ve Adanalı hanımlar başta …

Devamını oku »

Şimşek Ürünleri “Helal” Sertifikalı

Türkiye’de ilk kez üretilen Bien Kruvasan başta olmak üzere sıradışı ürünleriyle dikkatleri çeken Şimşek A.Ş, “helal gıda” belgesi aldı.  Türkiye’yi “ilk”lerle tanıştıran Şimşek A.Ş. helal gıda belgesi aldı. Türkiye’de ilk kez üretilen Bien Kruvasan gibi sıradışı ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Şimşek A.Ş.; sadece Türkiye’de değil, farklı ülkelerde yaşayan Müslüman toplumların öncelikleri arasında yer alan Helal Belgesi’ni kullanma hakkını elde etti. …

Devamını oku »
Deneme bonusu