Her yıl mutlaka Lübnan’a birkaç gün gider, Beyrut’ta biraz keyif yaparım... Birkaç günü geçtiniz mi, sıkar Beyrut; çünkü yapacak çok...
Read moreDetailsOlay günü İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Minibüs Caddesi üzerinde bulunan “Kazasker Mado”ya kahvaltıya davet edildim... Arkadaşlar da çok aç olunca mecburen...
Read moreDetailsDünya genelinde İtalyan mutfağı ve özellikle İtalyan tatlıları çok baskın olsa da; İngiltere’de ve bilhassa Londra’da, İtalyan pastacıları piyasayı ele...
Read moreDetailsSosyal medyada, yurtdışı çıkışlarımda en çok aldığım soru ne biliyor musunuz? Ne gittiğim gezdiğim yerler, ne izlediğim müzikaller, ne katıldığım...
Read moreDetailsOrkun Bulut'tan Yemek Zevki Gusto 1- Lady Godiva’nın başkaldırışı Godiva’nın Ülker tarafından satın alındığını duyduğum milli takımı dünya şampiyonu olmuş...
Read moreDetailsMerhaba, Yılın son sayısında sizlerle olmak çok güzel, umuyorum ki; hepiniz sağlıklı, sevgi dolu ve lezzetli bir yıl geçirmişsinizdir... Yeni...
Read moreDetailsBu ay yayınlanan sayımızda Elif Çıtak'ın konuğu Şef Özlem Mekik'in mutfağından seçmelere tanıklık edeceğiz. Merhaba, Eğer şu anda bunu okuyorsan Sen...
Read moreDetailsEtin hardalla birleştiği müthiş lezzetti sizler için hazırladık. İşte etin yüzyıllardan beri geri gelen lezzet serüveni... ETİN HARDALLA BİRLEŞTİĞİ MÜTHİŞ...
Read moreDetailsGastroweek’in ikinci durağı: Kapadokya Yeni nesil turizm/kültür projelerinde yeme-içme artık başrolde diyebiliriz. Farkında mısınız; eskiden tarihi mimariyle anlatılan şehirler artık...
Read moreDetailsKışlık reçel olan balkabağı Reçeli tarifi, havuç reçeli tarifi ve turşu tariflerini Gizem Erman Soysaldı ile yemek stilisti ve şef Müşerref Kartaler'de...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki