Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Fırında Sebzeli Çipura

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
468 25
0
Fırında Sebzeli Çipura
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(2 Kişilik)

Hazırlanma Süresi: 45 Dakika

Pişirme Süresi: 35 Dakika

Zorluk Derecesi: **

Malzemesi:

2 adet temizlenmiş çipura

2 adet kuşbaşı doğranmış patates

3 diş sarımsak

1 adet yeşil dolma biber

1 adet kırmızı dolma biber

1 adet sarı dolma biber

10-15 adet arpacık soğanı

10 adet kiraz domates

1 adet defneyaprağı

1 adet limon suyu

Yeteri kadar tuz, karabiber

Fırında Sebzeli Çipura Tarifi:

Balığı temizleyip her iki tarafına da çizik atın. Önce tavada patatesleri hafif kızartın. Ardından biberleri, sarımsakları, soğanları ve domatesleri ekleyip biraz daha soteleyin. Sotelenen sebzeleri fırın kabına yerleştirip üstüne hafifçe zeytinyağı sürüp tuz ve biberle tatlandırdığınız balığı koyun. Limon suyunu ve defne yaprağını ilave edip 200 derecelik fırında balık pişene kadar ısıtın.

Previous Post

Karışık Baklagiller Yemeği

Next Post

Damla Sakızlı ve Zerdeçallı Mercimek Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Damla Sakızlı ve Zerdeçallı Mercimek Çorbası

Damla Sakızlı ve Zerdeçallı Mercimek Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki