Etiket: Yemek Zevki Dergisi

Asma Yaprağında Sardalya

Asma Yaprağında Sardalya

Asma Yaprağında Sardalya Malzemeler: 1 kilo sardalya 10-15 adet asma yaprağı 1 kahve fincanı zeytinyağı Tuz, karabiber Limon kabuğu rendesi Asma ...

Çöpşişte Izgara Bonfile

Çöpşişte Izgara Bonfile

Çöpşişte Izgara Bonfile Malzemeler: Yarım kilo bonfile 1 adet büyük kuru soğan 1 tatlı kaşığı köri 1 diş sarımsak 1 yemek ...

Baklalı Yaprak Sarma

Baklalı Yaprak Sarma

Baklalı Yaprak Sarma Malzemeler • 1 kilo salamura yaprak • 2,5 su bardağı iç bakla • 1 su bardağı yarma buğday ...

Yufkada Yahni

Yufkada Yahni

Yufkada Yahni Malzemeler • 2 adet hazır yufka • 500 gram kuşbaşı et • 1 küçük kase arpacık soğan • 1 ...

Portakallı Tavuk

Portakallı Tavuk

Portakallı Tavuk Malzemeler • 600 gram tavuk göğsü • 2 adet portakal • 100 gram parmak patates Sos İçin: • 2,5 ...

Al Biber Dolma

Al Biber Dolma

Büyük görseli görmek için tıklayınız Al Biber Dolma Malzemeler: • 1 adet yumurta • 10 gram galete unu • 6 adet ...

Yoğurtlu Tavuk

Yoğurtlu Tavuk

Büyük görseli görmek için tıklayınız Yoğurtlu Tavuk Malzemeler: • 1 kilo doğranmış tavuk eti • 1 adet limonun suyu • 1 ...

Hurma Tatlısı

Hurma Tatlısı

Büyük görseli görmek için tıklayınız Hurma Tatlısı Malzemeler: • 1 su bardağı un • 1 çorba kaşığı toz şeker • 1 ...