Ana Sayfa » Etiket arşivi: Günaydın

Etiket arşivi: Günaydın

Davetlerinizi ‘Şef’ kalitesinde Verin

Davetlerinizi ‘Şef’ Kalitesinde Verin… Eataly’nin ünlü şefleri, Aralık ayı boyunca yeni yıl davetlerinize özel lezzetler hazırlamak üzere bu kez sizin mutfağınıza giriyor. Yeni yıl ruhunu yaşatacağınız davetlerinizde siz sevdiklerinizi ağırlarken Eataly şefleri de sizin için özel bir menü hazırlayarak, yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor. Sevdiklerinize şık sofralar hazırlamak için sizinle birlikte menüye karar veren ve sonrasında sizin için mutfağa giren İtalyan şefler, …

Devamını oku »

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Yıllardır süregelen uzmanlığı ile etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Nesilden nesile aktarılan, Anadolu’nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan’da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner Şubeleri eşsiz sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor. Antep peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, kaymak gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. Haşlama …

Devamını oku »

Günaydın’dan Karadeniz’e Yatırım  

Etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, 43. şubesini Samsun’da açtı. Günaydın’ın “Kasap & Steakhouse” konseptiyle açılan restoran ilk gününde yoğun ilgi gördü. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi’nin katıldığı açılışta Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan “Farklı şehirlerde, bize …

Devamını oku »

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tulum peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, tereyağ gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. İçli köfteden Antep patlıcan dolmaya, paçanga böreğinden zeytinyağlı karalahana dolmasına pek çok yöresel tat ana yemeklere geçmeden önce hem göze hem damağa hitap ediyor. Günaydın’ın kendine …

Devamını oku »