Ana Sayfa » Etiket arşivi: Et Yemekleri (sayfa 5)

Etiket arşivi: Et Yemekleri

Avrupa’yı Sarsan Grip Virüsünden Koruyacak 4 Bitki

Uzmanlar Avrupa ülkelerinde süratle yayılan gribal enfeksiyonun önümüzdeki haftalarda ülkemizi de etkileyebileceğini belirtiyor. Uzun ve ağır geçen bir hastalık dönemine neden olan gribal enfeksiyondan korunmanın yolu bağışıklık sistemini güçlendirmekten geçiyor. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada, “ Hastalıklara yakalanmamak için bitki çaylarıyla bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebilirsiniz.” diyor. Prof. Dr. Erdem Yeşilada, özellikle bu …

Devamını oku »

Kalıcı Kilo Kaybı ve Sağlıklı Bir Yaşam İçin Ara Öğün Tüketin!

Sağlıklı ve kalıcı kilo kaybı, sağlıklı bir yaşam için gün içerisinde 3 ana öğün, 2–4 kez ara öğün tüketmeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Ara öğünlerin sağlıklı beslenmede önemli yeri bulunuyor. Ara öğünlerin en başlıca olumlu etkisi; metabolizma hızını olumlu yönde etkilemesi ve kişinin kan şekerini dengelemesidir. Ara öğün yapan kişinin kan şekerleri daha stabil olacağı için kişide tatlı isteği azalır, …

Devamını oku »

Yeni Bitter “DAMAK Gece” Kışkırtıcı Yeni Efsane

Yüzde 55 kakao oranı içeren bitter çikolatası ve taptaze Antep fıstıklarıyla yeni  bir efsane Nestlé DAMAK Gece çikolataseverlerle buluştu. Nestlé DAMAK Gece, yeni heyecanlar arayanlar için, tutkulu ve kışkırtıcı bir deneyim sunuyor. Taptaze Antep fıstıkları ve dayanılmaz Nestlé Çikolatasıyla çikolataseverlerin vazgeçilmezi Nestlé DAMAK’tan yeni bir efsane “Nestlé DAMAK Gece”, çikolata tutkunlarının beğenisine sunuldu. Yeni deneyimler keşfetmek, hayatı dolu dolu yaşamak …

Devamını oku »

İstanbul’un Yepyeni Mutfak Sanatları Atölyesi S Akademi Açılıyor

Özsüt İstanbul Koşuyolu’nda mutfak sanatına ilgi duyanlar için yepyeni bir atölye açtı. S Akademi, uzman şeflerin önderliğinde gerçekleşecek workshopları ile mutfakta kendini geliştirmek isteyen amatör ruhların buluşma noktası olacak. 4 Mart Çarşamba günü İtalyan mutfağından bir menünün yapılacağı ilk workshop ile açılacak olan S Akademi’de dünya mutfaklarından tatlı ve pastalara kadar pek çok farklı alana yönelik çalışmalar yapılacak. 7 Mart …

Devamını oku »

Balık Tüketimi Kamu Spotu İle Artacak

Türkiye’de kişi başı 8 kilogram seviyesinde olan balık tüketimini 15 kilograma çıkarmayı hedefleyen Su Ürünleri Tanıtım Grubu (STG), okullarda yürüttüğü “Balık-Ekmek Şenliği” etkinliklerinden sonra “Kamu Spotu” ile iç tüketimi arttırmayı hedefliyor. Su Ürünleri Tanıtım Grubu’nun Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Radyo Televizyon Üst Kurulu onayıyla hazırladığı “Kamu Spotu” ulusal kanallarda yayınlanmaya başladı. STG, sektörel tanıtım grupları içerisinde Kanatlı Tanıtım …

Devamını oku »

Kırmızı Besinler Günlük Beslenmemizin Olmazsa Olmazı

Renkli ve sağlıklı bir diyetin en önemli renklerinden biri olan kırmızı sebze ve meyveler, kırmızı rengini ‘likopen’ ve ‘antosiyanin’ olarak adlandırılan doğal pigmentlerden alırlar. Domates, greyfurt, karpuz, kuşburnu gibi kırmızı besinlerde bulunan likopen, pek çok kanser türüne karşı koruyucu güçlü bir antioksidandır diyen beslenme uzmanı İpek Ağaca, domatesteki likopenin prostat kanseri, özefagus, sindirim sistemi,  meme, mesane, cilt kanser riskini de …

Devamını oku »

Taylan Kümeli: “Vitamin ve Mineraller Doğru Zamanda Doğru Kişilere Verilmeli ”

Euro OTC Pharma Türkiye, Taylan Kümeli’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de eczacılarla buluşacağı “Sağlık İçinden Gelir” toplantılarıyla günümüz çevre koşullarında vitamin ve mineral kullanımının önemine dikkat çekiyor. İnsan vücudunun sağlıklı kalabilmesi için gerekli olan ve vücudun kendi kendine oluşturamadığı vitamin ve minerallerin alınması büyük önem taşıyor. İnsan vücudunun dengeli beslenme ile sağlayabileceği vitamin ve mineral temini, günümüz çevre ve yaşam koşullarında …

Devamını oku »

Fakir Hausgerate’den İçinizi Isıtacak Bir Fikir

Tadı ve kokusuyla Türk damak zevkinin vazgeçilmezleri arasında yer alan çay, soğuk kış günlerinde de içinizi ısıtacak en iyi alternatif. Fakir Hausgerate, güne çayla başlayıp bitirenler için çay demlemeyi pratik hale getiren Ceremony Digital’i geliştirdi. Hem çay makinesi hem de su ısıtıcısı olarak kullanılabilen Ceremony, camdan gelen sağlığı evlere taşıyor. Farklı sıcaklıklarda ısıtma ve sıcak tutma özelliği sayesinde bebeğine mama …

Devamını oku »

Bademin Faydaları, Alpro İle Bardaktan Taşıyor

Alpro, bademin tüm faydalarını lezzetli bir içecek olarak sunuyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenler, Alpro Badem sütünün her bardağındaki doğallığı tercih ediyor. Avrupa’nın lider soya sütü üreticisi Alpro’nun Badem Sütü, sağlıklı beslenmeye önem gösteren, aynı zamanda formunu korumaya çalışanlar için ideal bir tercih oluyor. Tamamen doğal, bitkisel ve laktozsuz içeriği ile Alpro Badem Sütü, kalsiyum ve antioksidan (E vitamini) deposu. Alpro …

Devamını oku »

Doğadan Şekersiz Bitki Şekerleri

Doğadan’ın çay ürünleri dışındaki ilk yeniliği olan şekersiz bitki şekerleri Adaçayı Ökaliptus, Ekinezya Zencefil, Ihlamur Bal Zencefil, Passiflora Melisa ve Nane Karanfil alternatifleriyle tüketicilerle buluşuyor. Doğadan, 40 yıllık uzmanlığıyla doğal bitki özlerinden gelen iyiliği şimdi de günlük kullanıma uygun ve şeker içermeyen Doğadan Bitki Şekerleri ile sizlere sunuyor. Kullanım Önerisi; Doğadan Adaçayı Ökaliptus Şekersiz Bitki Şekerinin; Adaçayı, Kıvırcık Nane, Zeytin …

Devamını oku »