Ana Sayfa » Etiket arşivi: Et Yemekleri (sayfa 17)

Etiket arşivi: Et Yemekleri

Filetto Di Spigola

Malzemeler: > 150 gram fileto deniz levreği > 100 gram bebek patates > 70 gram hindiba > Nane sos Hazırlanışı: Bebek patatesleri elma dilim şeklinde kesin. Biraz suda beklettikten sonra süzüp, eritilmiş tereyağı, tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Daha sonra tepsiye alıp 200 derece sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin. Taze hindibayı kaynayan suda 5 dakika kadar haşlayıp zeytinyağlı sıcak tavaya alın. …

Devamını oku »

Özsüt’ten Ramazan Sofralarına Özel Güllaç ve Sütlü Tatlılar

Özsüt, iftar sofralarının vazgeçilmezi güllaç tatlısını, frambuaz ve kaymak ile yeniden yorumluyor. Frambuazlı ve kaymaklı güllaçın yanı sıra geleneksel sütlü tatlılar da tüm Ramazan ayı boyunca Özsüt şubelerinde tatlı severleri bekliyor. Ramazan ayının en tatlı geleneksel lezzeti güllaç, taze ve doğal Özsüt sütü ile hazırlanıyor. Özsüt’ün özel lezzeti frambuazlı güllaçın bol süt içeren yapraklarının arasında frambuaz, beyaz çikolata ve antepfıstığı …

Devamını oku »

Dilek Pastaneleri, Kahvaltı’da Büfeyi Babalara Açtı

Dilek Pastaneleri, Babalar Günü’ne özel lezzetli, tadı uzun süre damaklardan silinmeyecek zenginlikte bir kahvaltı keyfi sunuyor. Dilek, günün her saatinde taze ve özel tatları, lezzet tutkunu babalar ile buluşturmaya devam ediyor. Dilek Pastaneleri, 120’ye yakın benzersiz çeşidin yer aldığı açık büfe kahvaltısıyla Babalar Günü’nü keyfe dönüştürmek isteyen tüm babaları ve ailelerini muhteşem bir lezzet şölenine davet ediyor. Babanızı farklı lezzetler …

Devamını oku »

Teppenyaki Bonfile

Malzemeler: > 180 gram dana bonfile > 2 adet taze mantar > 80 gram sebze karışımı (kabak, havuç, dolmalık biber) > Tuz, taze çekilmiş karabiber > Soya sosu > Acı sos > Susam yağı     Hazırlanışı: Sebzeleri istediğiniz şekilde doğrayıp susam yağı ile yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Mantarları da bütün olarak ızgarada kızartın. Bonfileyi de susam yağı ile fırça …

Devamını oku »

OSES Yurtdışı Yatırımlarıyla Çiğ Köfteyi Dünya Markası Yapacak

Türkiye’de etsiz çiğ köfte sektörünün önemli oyuncusu OSES, yurtiçi büyümesinden sonra yurtdışı atılımlarına hız verdi. Türkiye’de 60 ilde 600 şubesiyle hizmet veren marka, ilk dış yatırımı Çin ve Almanya üzerine yaptıktan sonra şimdi de Suudi Arabistan ve Türk Cumhuriyetleri’nde etsiz çiğ köfteyi sevdirecek. OSES’in 1993 yılında kurucusu Osman Yaşar’ın el ile yoğurup, seyyar arabayla satarak başlayan serüveni ilk şubesini İstanbul …

Devamını oku »

Somon Balığı Fileto

Malzemeler: > 4 parça somon fileto > 4 adet haşlanmış enginar > 200 ml. krema > Tuz, beyaz toz biber > 200 gram rezene > 8 adet arpacık soğan > Nane, dereotu Hazırlanışı: Enginarları küp şeklinde doğrayıp tencereye aktarın. Kremayı ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Ocaktan alın. Tuz ve beyaz toz biberi ekleyip tatlandırdıktan sonra blender yardımı ile püre haline …

Devamını oku »

Ev yoğurdu mu, hazır yoğurt mu?

Eker, süt ve süt ürünleri özellikle de yoğurt ile ilgili tüketicinin zihnini kurcalayan sorulara yanıt veriyor. Mustafakemalpaşa’daki fabrikasına davet ettiği Tavsiye Melekleri’ni kulaktan duyma ve yanlış bilgiler konusunda aydınlatan Eker, ziyaretçilerine yoğurt da mayalattı.  Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, süt ve süt ürünleri konusunda, özellikle de yoğurt ile ilgili toplum tarafından yanlış …

Devamını oku »

Knorr’dan Ramazan Sofralarına Özel Lezzet; Muradiye Çorbası

İftar sofraları bu Ramazan’da da Knorr ile şenleniyor. Her damak tadına hitap eden klasik ve yöresel lezzetleriyle sofraların vazgeçilmezi Knorr, bu sene de Ramazan sofralarını Bursa yöresinin eşsiz lezzeti Muradiye Çorbası ile tanıştıracak.                                   Sebzeleri tam mevsiminde toplayarak kurutan ve sofralarınıza muhteşem lezzetler sunan …

Devamını oku »

Buğdayın en lezzetli halleri UNO Enfesto serisinde!

UNO’nun yepyeni ürün serisi Enfesto’nun damak çatlatan lezzetleri; Biscotti, zeytinyağlı& tahıllı galeta ve yulaflı kurabiye raflardaki yerini aldı. Ambalajlı ekmek sektörünün Türkiye’deki kurucusu ve lideri UNO, son yıllarda herkes tarafından sevilerek tüketilen atıştırmalık ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Tüketicilerine daima farklı ve özel alternatifler sunmayı ilke edinen UNO, bu kez içeriği birbirinden özel ürünlerin yer aldığı Enfesto serisiyle buğdayın en …

Devamını oku »

Türkiye’de Meyve Suyu Tüketimini Artırmak İçin Fırsat Var

Türkiye’deki meyve suyu pazarının fırsatlarının değerlendirildiği Dünya Meyve Suyu Günü’nde Tetra Pak Global Kategori Direktörü Alexandre Carvalho, Türkiye meyve suyu pazarındaki büyüme potansiyelinden ve dünyadaki yenilikçi ürünlerden bahsetti. Türkiye’nin küresel meyve suyu pazarındaki potansiyelinin ve sağlıklı beslenmede önemli yeri olan meyve suyunun masaya yatırıldığı Dünya Meyve Suyu Günü, 29 Mayıs Perşembe günü Istanbul Marriott Otel’de düzenlenen Dünya Meyve Suyu Günü …

Devamını oku »