Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Teppenyaki Bonfile

Teppenyaki Bonfile

Puan ver

bonfileMalzemeler:
> 180 gram dana bonfile
> 2 adet taze mantar
> 80 gram sebze karışımı (kabak, havuç, dolmalık biber)
> Tuz, taze çekilmiş karabiber
> Soya sosu
> Acı sos
> Susam yağı

 

 

Hazırlanışı: Sebzeleri istediğiniz şekilde doğrayıp susam yağı ile yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Mantarları da bütün olarak ızgarada kızartın. Bonfileyi de susam yağı ile fırça kullanarak, her iki tarafını yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Eti küp şeklinde kesip tekrar ocağa alın. Tuzu, taze çekilmiş karabiberi ve soya sosunu ekleyip hafifçe karıştırın. Teriyaki, batayaki ve acı sosu ile servise hazır hale getirin. İsteğe göre haşlanmış patates, havuç, turşu ve haşlanmış patatesle hazırlanan mayonezli salata eşliğinde de servis yapabilirsiniz.

 

OKU ➤  TARİŞ Ta-Ze Kişisel Bakım Ürünleri ile Afrodit’in Güzelliğini Gölgede Bırakın

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Puan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz