Piliç Eti, Sağlıklı Beslenmede Ekonomik ve Hijyenik Üretimi ile Protein Açığını Kapamada Öne Çıkıyor… 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Recep Akdur, Türkiye’de protein eksikliği nedeniyle yetersiz ve dengesiz beslenmenin büyük bir sağlık sorunu olduğunu dile getirdi. Hayvansal proteinin bu anlamda öne çıktığını belirten Akdur, ekonomik üretimi ile de …
Devamını oku »Etiket arşivi: ‘Efsane Anadolu Lezzetleri’ Gurmeleri Buluşturdu
‘Efsane Anadolu Lezzetleri’ Gurmeleri Buluşturdu
Gastronomi Turizmi Derneği katkilariyla Seraf Restaurant’ta gerçekleşen ‘Efsane Anadolu Lezzetleri’ gecesi Ömür Akkor’un katilimiyla tüm turizm ve gastronomi camiasini buluşturdu. Binlerce yıllık zengin Anadolu kültürüyle yoğrulmuş geleneksel yemekleri İstanbul’un göbeğine taşıyan ve ‘Efsane Anadolu Lezzetleri’ sloganıyla yola çıkan Seraf Restaurant, dün akşam gerçekleştirdiği gecede Türk ve Osmanlı mutfağı kültürüne yönelik çalışmalarıyla bilinen genç ve ödüllü yazar Ömür Akkor’un katılımıyla ‘Efsane …
Devamını oku »