Ana Sayfa » Etiket arşivi: Basit Yemekler (sayfa 31)

Etiket arşivi: Basit Yemekler

Anavarza Bal’dan Doğal Bir Enerji Ve Vitamin Deposu

Krem bal, polen ve arı sütü karışımıyla elde edilen doğal bir enerji ve vitamin deposu olan Viva, sağlığına özen gösterenler için birebir. Bal dendiğinde akla gelen süzme bal ve petek balın yanı sıra tam bir şifa kaynağı olan krem bal, arı sütü ve polen karışımı Anavarza Viva, hem sağlıklı hem de enerji deposu! Özellikle çocukların gelişiminde önemli olan arı sütü, …

Devamını oku »

OSES Yurtdışı Yatırımlarıyla Çiğ Köfteyi Dünya Markası Yapacak

Türkiye’de etsiz çiğ köfte sektörünün önemli oyuncusu OSES, yurtiçi büyümesinden sonra yurtdışı atılımlarına hız verdi. Türkiye’de 60 ilde 600 şubesiyle hizmet veren marka, ilk dış yatırımı Çin ve Almanya üzerine yaptıktan sonra şimdi de Suudi Arabistan ve Türk Cumhuriyetleri’nde etsiz çiğ köfteyi sevdirecek. OSES’in 1993 yılında kurucusu Osman Yaşar’ın el ile yoğurup, seyyar arabayla satarak başlayan serüveni ilk şubesini İstanbul …

Devamını oku »

ISS ‘Sağlığın Renkleri’ Yemek Tarifi Yarışmasında Renkli Final

Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Şirketi ISS’in, catering hizmetleri bünyesinde gerçekleştirdiği  ‘Sağlığın Renkleri Yemek Tarifi’  yarışması için geri sayım başladı. 9 Haziran 2014 Pazartesi günü Doğa Koleji Çamlıca kampüsünde bir araya gelinecek organizasyonda, finale kalan 10 yarışmacının tarifi jüri tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar açıklanacak. ISS Catering ve Doğa Koleji iş birliği ile 01 Nisan 2014 tarihinde başvuruları başlatılan ‘Sağlığın Renkleri …

Devamını oku »

Ramazan Ayına Özel 30 Tarifi Doygun’la Hayata Dair’de

Doygun Ekmek’in sosyal medyada hayata geçen Doygun’la Hayata Dair projesi, Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar’ın Ramazan’a özel tarifleriyle temmuz ayında dolu dolu devam ediyor. Uzun yaz günlerine denk gelen Ramazan döneminde iftar ve sahur için tok tutan, sağlıklı, çorba, ana yemek ve tatlı tariflerinden oluşan 30 farklı lezzet Ramazan sofralarını şenlendiriyor. Elvan Odabaşı Kanar bu aya özel yazısıyla Ramazan dönemi beslenmesinde …

Devamını oku »

Ev yoğurdu mu, hazır yoğurt mu?

Eker, süt ve süt ürünleri özellikle de yoğurt ile ilgili tüketicinin zihnini kurcalayan sorulara yanıt veriyor. Mustafakemalpaşa’daki fabrikasına davet ettiği Tavsiye Melekleri’ni kulaktan duyma ve yanlış bilgiler konusunda aydınlatan Eker, ziyaretçilerine yoğurt da mayalattı.  Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, süt ve süt ürünleri konusunda, özellikle de yoğurt ile ilgili toplum tarafından yanlış …

Devamını oku »

Özsüt Dondurma Zamanı Geldi

Taze ve hijyenik çiftlik sütü ve mevsiminde yetişen, dalından toplanmış en taze meyveler ile hazırlanan Özsüt dondurmalar,  yaz mevsiminin en doğal ve serinletici tatlısı olmaya aday. Özsüt, Mutluluk Tadında lezzetlerine dondurmayı da ekledi. 20 farklı çeşide sahip Özsüt dondurmaların Karadutu Tire’nin karadut ağaçlarından, yaban mersini Rize’deki Kaçkar Dağları’nın eteklerinden, çilekleri Emiralem’in tarlalarından, böğürtlen ve frambuazları ise Bursa’dan özenle seçiliyor. Özsüt …

Devamını oku »

Lezzeti Tahıllardan, Eğlencesi Cipso’dan!

Cips severlerin vazgeçilmez markalarından Cipso’nun 2014 yılına damgasını vuracak Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip tahıllı cipsi çıktı. Ürünün Ali Taran Creative Workshop tarafından hazırlanan reklam filmi de yayına girdi. Cipso Dalgalı tahıllı cipsiyle cips severleri eğlenceye çağırıyor.   Doğuş Yiyecek ve İçecek’in iddialı bir hamleyle giriş yaptığı cips sektörünün önemli markalarından Cipso’nun yepyeni ürünü tahıllı cipsin reklam filmi yayına …

Devamını oku »

Buğdayın en lezzetli halleri UNO Enfesto serisinde!

UNO’nun yepyeni ürün serisi Enfesto’nun damak çatlatan lezzetleri; Biscotti, zeytinyağlı& tahıllı galeta ve yulaflı kurabiye raflardaki yerini aldı. Ambalajlı ekmek sektörünün Türkiye’deki kurucusu ve lideri UNO, son yıllarda herkes tarafından sevilerek tüketilen atıştırmalık ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Tüketicilerine daima farklı ve özel alternatifler sunmayı ilke edinen UNO, bu kez içeriği birbirinden özel ürünlerin yer aldığı Enfesto serisiyle buğdayın en …

Devamını oku »

Türkiye’de Meyve Suyu Tüketimini Artırmak İçin Fırsat Var

Türkiye’deki meyve suyu pazarının fırsatlarının değerlendirildiği Dünya Meyve Suyu Günü’nde Tetra Pak Global Kategori Direktörü Alexandre Carvalho, Türkiye meyve suyu pazarındaki büyüme potansiyelinden ve dünyadaki yenilikçi ürünlerden bahsetti. Türkiye’nin küresel meyve suyu pazarındaki potansiyelinin ve sağlıklı beslenmede önemli yeri olan meyve suyunun masaya yatırıldığı Dünya Meyve Suyu Günü, 29 Mayıs Perşembe günü Istanbul Marriott Otel’de düzenlenen Dünya Meyve Suyu Günü …

Devamını oku »

La Petite Maison İstanbul’da

La Petite Maison; Nice, Londra ve Dubai restoranlarının başarısının ardından şimdi de İstanbulluları Fransız Akdeniz ve Nice mutfağının lezzetleriyle buluşturuyor. Nişantaşı’ndaki tarihi Macka Palas’ta yer alan restoran,  12 Mayıs 2014 kapılarını açıyor. Markayı uluslararası arenaya açan Arjun Waney tarafından Türkiye’ye getirilen La Petite Maison İstanbul, Türk ortaklarla birlikte işletilecek bir ortak girişim. Arjun Waney İstanbul açılışı ile ilgili verdiği demeçte; …

Devamını oku »