Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Enginarlı Bakla Salatası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
478 15
0
Enginarlı Bakla Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler: 

+ 400 gram iç bakla

+ 3-4 adet enginar

+ 4 diş sarımsak

+ Yarım bardak sirke

+ Yarım limonun suyu

+ 3 yemek kaşığı zeytinyağı

+ 200 gram hindi pastırma

+ 1 adet küçük konserve mısır

+ 1 adet havuç

+ Yarım demet maydanoz

Enginarlı Bakla Salatası Tarifi:

Sarımsağı ezin. Sirke, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile 1 litre suyu kaynatın. Enginar ve baklayı sirkeli karışımda 5 dakika pişirin. Havucu haşlayın. Pastırmayı ince ince kesin. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte bir tavada kızartın. Haşlanmış havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın. Enginarları 4-6 parça üçgenler halinde kesin. Bir kapta enginarları, baklayı, havucu, mısırı, pastırmayı ilave edip karıştırın. İnce kıyılmış maydanozu serpip servis yapın.

Previous Post

Ayva Tatlısı

Next Post

Pazılı Ayran Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pazılı Ayran Çorbası

Pazılı Ayran Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki