Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Enginar Dolması

by Yemek Zevki Editör
16 Mayıs 2014
in Yöresel Yemekler
483 10
0
Enginar Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

enginar

Malzemeler:
> 4 adet enginar
> 1 su bardağı pirinç
> 3 adet taze soğan
> Yarım demet taze nane
> Yarım demet maydanoz
> Yarım demet dereotu
> 1 çay kaşığı karabiber
> 1 çay kaşığı yenibahar
> 1 çay kaşığı tuz
> 1 çay bardağı zeytinyağı
> 4 adet asma yaprağızı

Hazırlanışı: Önceden yıkadığınız enginarları sıcak suya birkaç defa batırıp çıkarın. Bütün malzemeleri doğrayıp harmanlayın ve enginarların içine doldurup 1,5 su bardağı suda 30 dakika kadar pişirin. Haşlanmış iç bakla ve bezelye ile servis yapın. Afiyet olsun. Not: Enginarlar asma yaprağına sarılıp pişirilirse harç dışarı taşmamış olur.

 

Tags: Sağlıksebze yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Dr. Pierre Dukan Yeni Kitabını Ve Diyet Programını Anlatmak İçin İstanbul’da

Next Post

Süt Helvası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Süt Helvası

Süt Helvası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki