Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Dut Çullaması

Dut Çullaması

Dut Çullaması
Puan ver

Dut Çullaması

(4 Kişilik)

Dut Çullaması İçi Malzemeler:

150 gram kuru dut
3 adet yumurta
3 çorba kaşığı tereyağı
Arzuya göre bal

Dut Çullaması Hazırlanışı:

Dutları 15 dakika sıcak suda bekletin, süzdükten sonra tavada tereyağı ile soteleyin, üzerine çırpılmış yumurta, isteğe bağlı bal ilave ederek soteleyin.

Şef: Kadir Bayrak

Tavsiye

Sağlık İçin Her Gün 10 Bin Adım

Sağlık İçin Her Gün 10 Bin Adım

Sağlık İçin Her Gün 10 Bin AdımPuan ver SAĞLIK İÇİN HER GÜN 10 BİN ADIM …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir