Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Dut Çullaması

Dut Çullaması

Dut Çullaması

(4 Kişilik)

Dut Çullaması İçi Malzemeler:

150 gram kuru dut
3 adet yumurta
3 çorba kaşığı tereyağı
Arzuya göre bal

Dut Çullaması Hazırlanışı:

Dutları 15 dakika sıcak suda bekletin, süzdükten sonra tavada tereyağı ile soteleyin, üzerine çırpılmış yumurta, isteğe bağlı bal ilave ederek soteleyin.

Şef: Kadir Bayrak

Tavsiye

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Yard. Doç. Dr. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir