Ana Sayfa » Haber Turu » Dünya ‘Türk şalgamı’nı tatmaya geliyor

Dünya ‘Türk şalgamı’nı tatmaya geliyor


Binlerce markanın, ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu, Türkiye’deki en kapsamlı gıda ve içecek fuarı olan 20. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına ülkemizin geleneksel içecekleri ve diğer ürünleriyle Doğanay Gıda da katılacak. Türkiye’de şalgam pazarının yüzde 93’üne sahip olan ve bugün itibariyle 30’un üzerinde ülkeye ihracat yapan Doğanay Gıda, 20- 23 Şubat 2013 tarihlerinde Antalya’daki fuarda yerli yabancı birçok ziyaretçi ile bir araya gelecek.

Avrupa, Asya ve Orta Doğuya hizmet edebilen büyük bir pazar oluşturma hedefiyle kurulup 20 senedir devam etmekte olan Uluslararası ANFAŞ Food Product Gıda İhtisas Fuarı ve ANFAŞ Bevex Fuarı’na bu yıl 38 farklı ülkeden 80 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Geçen sene Rusya Federasyonu’ndan Tunus’a Suudi Arabistan’dan Norveç’e çok geniş bir coğrafyadan aldığı ziyaretçiler sayesinde Türk üreticisinin yurt dışı iş bağlantılarına katkıda bulunan fuarın bu sene katılımcıları arasında tamamen kendi ürettiği ürünlerle 30’un üzerinde ülkeye ihracat yapan Doğanay Gıda da bulunuyor.

GIDA GÜVENLİĞİNDE HASSAS ZİYARETÇİLERİN İLK DURAĞI OLACAK

Tüm dünyadaki GDO karşıtı eylemler, gıda güvenliğine verilen önem ve katkı maddesiz- boyasız üretim trendi tabii ki restoran ve otel işletmecilerini de etkiliyor. ANFAŞ Fuarı’na ilgi gösteren 5 yıldızlı otellerin ve restoranların en dikkat edeceği konu sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ürünler olacak. 40 bin m2lik satış alanında 450 katılımcı firmanın ağırlanacağı fuarda, Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde 38.000 m2 kapalı alandaki fabrikasında en son teknoloji makine ve ekipmanlarla birlikte üretimini gerçekleştiren ve ürünlerinde kalite, hijyen ve sağlık konularında son derece hassasiyet gösteren Doğanay Gıda bu özelliğiyle restoran ve otellerin dışında yurt dışından gelen firmaların da ilgisini çekecek.

Türkiye’nin tek içecek fuarı ANFAŞ BEVEX İçecek İhtisas Fuarı’nda yer alan Doğanay Gıda’nın amacı; sağlığa faydaları saymakla bitmeyen şalgam suyu dışında, yüzde 100 meyveden üretilen, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen, bu özellikleriyle pazarda tek olan limonata, limon suyu, nar ekşisi, yüzde yüz üzüm ve yüzde yüz elma sirkeleri gibi ürünlerini sektörün önde gelenlerine tanıtmak. Antalya Expo Center’da 20-23 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda, Doğanay Gıda 5. Hall’de 4G3 No’lu alanda ürünlerini tattırmak için ziyaretçilerini bekliyor olacak.

OKU ➤  “Tasarım Üstadı” ile “Yemek Üstatları” 24Kitchen kanalında buluşuyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir