Türkiye’nin ilk tam buğday ekmeğini üreten ve her zaman Türk toplumuna sağlıklı ürünler sunma misyonuyla ilerleyen Doygun Gıda, bugün 100’den fazla ürün çeşidiyle Türkiye’de ilklerin lideri konumunda.
Doygun ve market markalı perakende ürünlerin yanında paketli endüstriyel ürünler üreten Doygun Gıda, donuk ve yarı pişmiş ürünleriyle de otellere, kafelere, restoranlara ve catering firmalarına hizmet veriyor. Lezzette sınır tanımayan Doygun Gıda’nın donuk ürünlerde 56 farklı çeşidi, yarı pişmiş ürünlerde ise 28 çeşidi mevcut.
Doygun Gıda, donuk ve yarı pişmiş ürünleri ile otellere, kafelere, restoranlara ve catering firmalarına zahmetsiz ve pratik lezzetlerin kapısını aralıyor. Ayrıca her zaman aynı kıvamda ve tatta ‘risksiz’ yiyecekler sunma fırsatı sağlıyor. Doygun’un 56 çeşitlik donuk ve yarı pişmiş ürünleri arasında hem tatlı hem de tuzlu alternatifler mevcut. Tuzlu ürünlerde leziz açma, poğaça ve simit çeşitleri, çatal, Croque Monsieur, tuzlu kurabiyeler öne çıkıyor. Alman köy ekmeği de dahil olmak üzere pek çok ekmek çeşidi de bulunuyor. Tatlı ürünlerde ise kruvasandan çeşit çeşit kek mixlere, portakallı kurabiyeden sakızlı paskalya çöreğine, tahinli çörekten ayçöreğine kadar pek çok vazgeçilmez tat yiyenlerde bağımlılık yapıyor.