Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Günün Tarifi

Dolmalık Biber Yemeği

by Hatice Ünal
27 Nisan 2020
in Günün Tarifi
468 25
0
Dolmalık Biber Yemeği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım ve Prodüksiyon: İnci BAK– Fotoğraflar: Hande GÖKSAN

(4 Kişilik)

 Malzemeler:

500 gram dolmalık biber

3 çorba kaşığı sıvı yağ

1 çorba kaşığı tereyağı

3 diş sarımsak

3-4 adet büyük boy domates

1 çay kaşığı kimyon

1 çay kaşığı karabiber

Tuz

1 paket kuş üzümü (1 avuç kadar)

Hazırlanışı:

Dolmalık biberleri yıkayıp süzün. Sıvı yağı tencerede kızdırıp dolmalık biberleri kızartın. Kıyılmış sarımsağı, rendelenmiş domatesi, kuş üzümünü, tuzu ve baharatını ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca 1 çay bardağı suyu ilave edin. Orta ateşte 15 dakika kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almaya birkaç dakika kala tuzu ve tereyağını ekleyin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.  Izgara etin yanına servis edebilirsiniz.

#dolmalıkbiberyemeğğ #dolmalıkbiber #ramazan #ramazanyemekleri #ramazantarifleri #evderamazan #ramadan #yemek #evdeyemekzevki

Previous Post

Etli Güveç

Next Post

Mısır Unlu ve Kremalı Balık Çorbası

Hatice Ünal

Next Post
Mısır Unlu ve Kremalı Balık Çorbası

Mısır Unlu ve Kremalı Balık Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki