Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler İftar Yemekleri

Dil Peynirli Piliç Pane

by Yemek Zevki Editör
25 Haziran 2015
in İftar Yemekleri, Tarifler, Tavuk Yemekleri
473 20
0
Dil Peynirli Piliç Pane
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1498

Malzemeler

300 gram piliç bonfile

100 gram dil peyniri

Mısır gevreği

Un

Sosu İçin:

Yarım litre süt

2 yemek kaşığı soya sosu

5 adet yumurta

Kekik

Fesleğen

Dijon hardalı

Sarımsaklı çeşni

Kereviz Sos İçin:

Rendelenmiş Kereviz

Yoğurt

Mayonez

Sarımsak

Tuz

Dereotu

Beyaz ve karabiber

Hazırlanışı

Piliç bonfileyi et döveceği ile inceltin. Arasına dil peyniri koyup sarın. Önce una, sonra tüm malzemeyi karıştırarak elde ettiğiniz sosa, en sonda mısır gevreğine batırıp paneleyin. Fritöz ya da kızartma tenceresinde kızartıp kereviz sos ile servise sunun.

Sosu için; Rende kereviz, yoğurt, mayonez, sarımsak, tuz, dereotu, beyaz ve karabiberi harmanlayıp buzdolabında dinlendirdikten sonra servis için hazırlayabilirsiniz.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Balkabaklı Creme Brulee

Next Post

Badem Ezmesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Badem Ezmesi

Badem Ezmesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki