Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Dereotlu İstavrit

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
483 10
0
Dereotlu İstavrit
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(8 kişilik)

Hazırlama Süresi: 35 Dakika

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Zorluk Derecesi: **

 

Malzemeler

1 kilo istavrit

1 tatlı kaşığı tereyağı

Sos için:

1 fincan dövülmüş ceviz içi

3-5 diş sarımsak

2 adet limon suyu

Yarım demet ince kıyılmış dereotu

2-3 çorba kaşığı su

Yeteri kadar tuz

Dereotlu İstavrit Tarifi:

Balıkları yıkayıp başını kopartın. Yan tarafından açıp içini ve kılçığını çıkarıp fileto haline getirin. Teflon tavaya tereyağını koyun. Balıkları tuzlayıp dinlendirin. Tavada unlamadan arkalı önlü kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine dereotu sosu gezdirin. Sıcak olarak servise sunun. Sosu hazırlamak için; sarımsağı tuzla dövün. Bir kaseye alıp ceviz içi, limon suyu, su ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın.

Previous Post

Ilık Çikolata Şelalesi

Next Post

İç Pilavlı Püreli Kebap

Yemek Zevki Editör

Next Post
İç Pilavlı Püreli Kebap

İç Pilavlı Püreli Kebap

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki