Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Deniz Börülcesi

Deniz Börülcesi

Puan ver

borulce

Malzemeler:
> 1 demet deniz
börülcesi
> 3 diş sarımsak
> 1 kahve fincanı sızma
zeytinyağı
> 1 çorba kaşığı üzüm
sirkesi
> 1 çorba kaşığı nar
ekşisi
> Buzlu su

Hazırlanışı: Sosu için; Zeytinyağını, üzüm sirkesini ve nar ekşisini kavanozda çalkalayın. Sosunuz hazırdır. Geniş bir tencereye 2 litre kadar suyu ve 3 diş sarımsağı ekleyin. Su kaynayınca deniz börülcesini ilave edin. 10 dakika haşlayıp süzgeç yardımı ile suyun içinden çıkartın ve buzlu suya aktarın. Soğuyunca deniz börülcelerini saplarından tutup odunsu kısmından çekin. Temizlediğiniz deniz börülcelerini sosla harmanlayın. Servise hazır edin.

 

OKU ➤  UNO Çikolata Kremalı Kruvasan ile Dolu Dolu Atıştırmalık Keyfi

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Puan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz