Ana Sayfa » Haber Turu » Çocuklara Özel Mısır Nişastası Ve Bambu’dan Mutfak Eşyaları

Çocuklara Özel Mısır Nişastası Ve Bambu’dan Mutfak Eşyaları


Büyüme ve gelişmenin hızlandığı, öğrenme ve kavrama işlevlerinin önem kazandığı okul çağında, sağlıklı beslenme kadar beslenme sırasında kullanılan mutfak eşyalarına da özen göstermek gerekiyor.

Çocuklar için özel olarak bambu ağacının toz haline getirilip mutfak eşyası formuna sokulmasıyla elde edilen Cerababy ve mısır nişastasından tasarlanmış Mother’s Corn çocuk beslenme gereçleri ve çocuk mutfak eşyaları çocuklarına sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmayı amaçlayan ebeveynlerin ilk tercihi oluyor.

Okul çağında kazanılan beslenme alışkanlıkları, yetişkinlik dönemindeki beslenme alışkanlıklarını oldukça etkiliyor. Bu nedenle bu çağdaki çocukların yeterli miktarda, sağlıklı yiyeceklerle beslenmesine ve hijyenik mutfak ürünleri kullanımına dikkat etmek gerekiyor.  Antibakteriyel özellikleriyle zararlı bakterilerin oluşup üremesini engelleyen Cerababy ve Mother’s Corn çocuk yemek gereçleri sağlıklı ve eğlenceli beslenme imkanı sunuyor. Ekolojik ürün özelliğinde olan takımlar çocukların hem daha temiz ve yeşil bir doğada hayat sürmelerine katkı sağlıyor hem de iyi beslenmelerine destek oluyor.

Çocuklara özel “bakteri barındırmayan” mutfak gereçleri…

Anne ve babalar çocuklarının büyüme ve gelişmeleri ile yakından ilgileniyor. Çocukluk döneminde dengesiz ve yetersiz beslenme
öğrenme sürecinin uzamasına ve dikkat sürecinin kısalmasına neden oluyor. Çocukların keyifli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayan Cerababy çocuk mutfak eşyaları, antibakteriyel yapısıyla zararlı bakterilerin oluşmasını engelliyor. Ayrıca üzerinde kullanılan boyalar, doğal boya olup, içerisinde plastik ya da kanserojen madde içermiyor. Mısır nişastasından imal edilen Mother’s Corn çocuk mutfak eşyaları ise çocuklara zarar verecek hiçbir kanserojen madde, ağır metal ve zararlı hormon içermiyor. Plastik maddeler doğada yüzyıllarca kaybolmayıp çevreye zarar verirken, çocuk mutfak eşyaları bitkisel olduğundan dolayı, atıldığında toprakta bulunan mikroorganizmalar tarafından parçalanarak 6 ay ile 1 yıl içinde tamamen toprağa dönüşüyor. Böylelikle gelecek nesillerimize temiz bir çevre bırakılmasına da katkı sağlıyor.

OKU ➤  Hisar’dan Sofralara Porselen Şıklığı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir