Ana Sayfa » Tarifler » Pasta Tarifleri » Çilekli Panna Cotta

Çilekli Panna Cotta

1981

Malzemeler

200 gram çilek

2 yaprak jelatin

200 ml. krema

200 gram toz şeker

Hazırlanışı

Çilekleri blendardan geçirin. Yaprak jelatinleri suya koyup eritin ve sıkın. Çilekleri krema ve toz şeker ile tencereye koyup jelatini ekleyin. Koyulaşınca ateşten alın. Panna cotta kalıplarını streç film ile kaplayın. Tatlıyı kalıplara paylaştırıp derin dondurucuda 2 saat bekletin. 2-3 çileği kesin. Panna cottaları ters çevirip çileklerle süsleyip servis yapın.

 

OKU ➤  Panforte

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir