Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Çalkama

by Yemek Zevki Editör
10 Haziran 2016
in Yöresel Yemekler
488 5
0
Çalkama
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

calkama

Çalkama 

(4 – 6 Kişilik)

Çalkama İçin Malzemeler

1,5 demet ıspanak

1,5 demet ısırgan otu

5-6 adet taze soğanın yeşil kısmı

1 adet kuru soğan

1 su bardağı un

1 su bardağı zeytinyağı

2 su bardağı ılık su

Yarım çay kaşığı kimyon

Yeterli miktarda tuz, karabiber

100 gr rende kaşar

Çalkama Hazırlanışı

İri doğradığınız soğanı zeytinyağında soteleyin, ardından ıspanak, ısırgan ve taze soğanı ekleyerek kavurmaya devam edin. Tuz ve baharatlarını da koyduktan sonra bir tepsiye dökün.

Unu su ile açıp tuz ilave edin ve kavrulan yeşilliğin üzerine dökün. Üzerine kaşar serpip, 180 dereceye ayarladığınız fırında 15-20 dakika süreyle pişmeye bırakın. Dilimleyerek servis edin.

Tags: ÇalkamaÇalkama hazırlanışıÇalkama İçin MalzemelerÇalkama MalzemelerÇalkama Tarifiıspanak
Previous Post

Mutancana

Next Post

Garnitürlü Patlıcan

Yemek Zevki Editör

Next Post
Garnitürlü Patlıcan

Garnitürlü Patlıcan

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki