Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Çağla ve Rezene İçli Zeytinyağlı Enginar

by Yemek Zevki Editör
23 Mayıs 2017
in Pratik Yemekler, Tarifler
488 5
0
Çağla ve Rezene İçli Zeytinyağlı Enginar
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(3 Kişilik)

 

Malzemeler

3 adet mini pancar

1 su bardağı su

1 adet portakal (suyu kullanılacak)

1 adet limon (suyu kullanılacak)

3 diş sarımsak

3 adet arpacık soğan

2-3 yaprak defne yaprağı

1 dal rezene

1 tatlı kaşığı un

3 adet enginar

100 gram çağla

 

Hazırlanışı

Sarımsak ve arpacık soğanları kısık ateşte soteleyin. Sotelediğiniz karışıma 1 tatlı kaşığı unu ekleyin ve kısık ateşte pişirmeye devam edin. Daha sonra sotelediğiniz karışıma su, portakal suyu ve limon suyunu da ilave edin ve kıvamını bulana kadar pişirin. Sonraki aşamada sırasıyla tuz, şeker, enginar ve çağlaları da atarak 10 dakika kadar pişirmeye devam edin. Pişen enginarları sunum tabağına alın ve kalan harçtan kaşık yardımıyla alarak enginarların içi doldurun. Üzerini portakal dilimleri, rezene ve dereotu yapraklarıyla süsleyebilirsiniz. Servis sırasında üzerine zeytinyağı gezdirerek ılık bir şekilde servis edin.

Tags: Çikolatalı Mandalinalı CheesecakeEnginariftar saatiiftar yemeğiİrmikli ve Limonlu KekZeytinyağlı Enginar Hazırlanışı
Previous Post

Keçi Peynirli Renkli Pazı Sarma

Next Post

Nar çiçeği şerbeti

Yemek Zevki Editör

Next Post
Nar çiçeği şerbeti

Nar çiçeği şerbeti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki