Ana Sayfa » Haber Turu » Butcha Steakhouse Lezzetleri Fark Oluşturuyor

Butcha Steakhouse Lezzetleri Fark Oluşturuyor

Butcha-Steakhouseİstanbul’da “steakhouse” konseptine yeni bir soluk getiren, açıldığı günden beri damaklarda unutulmaz izler bırakan, sunumlarıyla iştah kabartan “Butcha Steakhouse Butchery & Grill” şarküteri tarafıyla da büyük ilgi görüyor.

2009 yılında başkent Ankara’ya “steakhouse” konseptini getiren, daha sonra rotasını yurt dışına çevirerek Dubai’de de açılan “Butcha Steakhouse Butchery & Grill” benzersiz et lezzetlerini İstanbul’a taşıdı.

Butcha Steakhouse Butchery & Grill’in “Lezzet” Sırrı: “DNA’sında “et” var!

İştah kabartan sunumları ve dünya çapında ses getiren tatlarıyla, kaliteli ve lezzetli et yemenin keyfini yaşatan Butcha Steakhouse Butchery & Grill misafirlerini ağırladığı restoran tarafının yanı sıra kendi üretimi olan lezzetlerini sunduğu şarküteri tarafıyla da büyük ilgi görüyor.

Her biri Trakya ve Batı Anadolu’dan özenle seçilen etlerini, mutfağa sokmadan önce ISO 9001: 2008 kalite yönetim ve ISO 22000: 2005 gıda güvenliği Butchasertifikalı tesislerinde uluslararası standartlara uygun şekilde hazırlayan “Butcha Steakhouse Butchery & Grill”in favori şarküteri lezzetleri arasında başta “bresaloa” geliyor. Tadanlardan büyük övgüler alan ve özel lezzetlendirme teknikleri ile hazırlanan Butcha “bresaloa”, hem restoran tarafında, hem de şarküteri bölümünde damaklarında unutulmaz izler yaşamak isteyenleri bekliyor.

Merguez sosis ise aroması ve lezzetiyle kendi alanında fark oluşturan bir diğer Butcha şarküteri lezzetlerinden… Sucuk, salam gibi daha birçok çeşitle oldukça geniş bir yelpaze sunan Butcha şarküteriden konusunda uzman ekibin pişirme ve lezzet önerileri ile et de seçmek mümkün.

Gerek sunumları, gerek havaya yayılan iştah kabartıcı kokuları ile kendi alanında fark oluşturan ve hatırı sayılır müdavimleri olan Butcha Steakhouse Butchery & Grill, lezzet serüvenini keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

OKU ➤  Villari'den Dondurma Ve Tatlılar İçin Özel Yeni Tasarım

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

 “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir