Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Kek Tarifleri

Brownie Tarifi

by Yemek Zevki Editör
10 Ocak 2017
in Kek Tarifleri, Tarifler
483 10
0
Brownie
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Brownie

(6-8 Kişilik)

Brownie İçin Malzemeler:

120 gram tereyağı
3 paket bitter çikolata (240 gram)
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 çay bardağı un
1 tutam tuz

Brownie Hazırlanışı:

Tereyağını ve bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Ocaktan alın, oda ısısında, sertleşmeden soğumaya bırakın. Yumurtalar ile şekeri 10 dakika boyunca, köpük köpük olana dek çırpın. Ayrı bir kapta elenmiş unu, vanilyayı, kakaoyu ve tuzu harmanlayın. Yumurtalı karışımı çikolatalı karışıma ilave edin. 1 dakika düşük devirde çırptıktan sonra unlu katı karışımı ekleyin. Spatula ile alttan üste doğru havalandırarak tüm malzemeyi karıştırın. Brownie harcını yağlanmış dikdörtgen kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında, 20-25 dakika pişirin. Dilimleyip ılık servis yapın.

Yapım: İnci BAK
Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN

Tags: brownieBrownie HazırlanışıBrownie Tarifi
Previous Post

Un Kurabiyesi Tarifi

Next Post

Hurmalı Pasta Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hurmalı Pasta

Hurmalı Pasta Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki