Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Balkabaklı ve Pazılı Piliç
Balkabaklı ve Pazılı Piliç

Balkabaklı ve Pazılı Piliç

Balkabaklı ve Pazılı Piliç
Puan ver

Malzemeler

Balkabaklı ve Pazılı Piliç

1 adet küp doğranmış bütün tavuk

10 yaprak küp doğranmış pazı

1 adet küp doğranmış soğan

4 diş küp doğranmış sarımsak

150 gram küp doğranmış balkabağı

Yarım küp doğranmış pırasa

1 yemek kaşığı un

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz

Yarım çay kaşığı kişniş

Yarım çay kaşığı zerdeçal

Yarım çay kaşığı zencefil

Balkabaklı ve Pazılı Piliç Tarifi:
İlk olarak zeytinyağında soğanı kavurun, ardından tavuğu sonra sırası ile sarımsak, balkabağı, pırasa ve unu ilave edip kavurduktan sonra suyunu ekleyin. Yemeği baharatlarla tatlandırın. En son üzerine pazıları atıp, yemeği servis edin.

Tavsiye

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı BarbunyaPuan ver Zeytinyağlı Barbunya (4 Kişilik) Malzemeler: 750 gram taze barbunya (ayıklanmış) 1 çay …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir