Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe)

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe)

bal-kabagi-corbasi

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) Tarifi

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) İçin Malzemeler:
4 iri dilim bal kabağı
2 su bardağı su
1 adet kuru soğan
2 dal kereviz sapı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı un
2 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı süt/krema

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) Hazırlanışı:
Bal kabağını 1 su bardağı su ile kaynatın ve el blenderi ile püre haline getirin. Kuru soğanı rendeleyin. 2 dal kereviz
sapını ince ince doğrayın. Unu tereyağında kavurun ve püre haline getirdiğiniz bal kabağını ekleyin. 1 su bardağı suyu ve 2 su bardağı tavuk suyunu ilave edip kaynamaya bırakın. Ocaktan almaya yakın sütü veya kremayı ilave edin. İsteğe bağlı olarak kıyılmış maydanoz ile servis edin. Afiyetle…

OKU ➤  Karadut Kompostosu

Tavsiye

Babaannem’in Yemekleri...

Babaannem’in Yemekleri…

Babaannem’in Yemekleri… Bayram demek benim için aile demek. Ailemden ayrı tatil yaparak geçirdiğim bayramlarda içimi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir