Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Baklava Dilimli Izgara Tavuk

by Yemek Zevki Editör
15 Mayıs 2015
in Tavuk Yemekleri
473 20
0
Baklava  Dilimli Izgara Tavuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

dilimli-ızgara-tavuk

Baklava  Dilimli Izgara Tavuk Malzemeler:

1 kilo tavuk göğüs eti

1 paket (42 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Tavuk Terbiye Çeşnisi

5 yemek kaşığı (55 ml.) su

9 yemek kaşığı (65 ml.) sıvı yağ

Baklava  Dilimli Izgara Tavuk Hazırlanışı:

Tavuk göğüs etini tezgahın üzerine yerleştirin. Keskin bir bıçak ucu yardımı ile tabanından kopmayacak şekilde baklava dilimi gibi kesikler oluşturun. Çukur bir kabın içinde Ülker Ducros Izgara ve Mangal Tavuk Terbiye Çeşnisini, suyu ve sıvı yağı ilave edin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Çeşni karışımını kesikler oluşturduğunuz tavuk etinin her tarafına, özellikle kesiklerin içine dolacak şekilde ovun. Üzerini streç bir folyo ile örtün. Baharatın tadının dilim tavuğa geçmesi ve daha lezzetli olması için buzdolabında en az 1 saat bekletin. Terbiyelenmiş tavuk etlerini mangalda kızartın. Arzunuza göre mangalda pişirilip tereyağı, taze çekilmiş tuz, karabiber ve kekik ile tatlandırılmış küçük taze patatesler eşliğinde servis yapabilirsiniz

Tags: Baklava Dilimli Izgara TavukBaklava Dilimli Izgara Tavuk HazırlanışıBaklava Dilimli Izgara Tavuk MalzemelerBaklava Dilimli Izgara Tavuk Tarifi
Previous Post

Dengeli Beslen, Harekete Geç

Next Post

Volcano

Yemek Zevki Editör

Next Post
Volcano

Volcano

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki