Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Bağdat Baharatla Ali Nazik

by Yemek Zevki Editör
01 Mart 2015
in Yöresel Yemekler
468 25
0
Bağdat Baharatla Ali Nazik
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1

Bağdat Baharatla Ali Nazik Malzemeler:

2 adet patlıcan
1 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1’er tutam
Bağdat kekik,
Bağdat karabiber,
Bağdat pul biber,
Bağdat nane
Tuz
50 gram tereyağı
200 gram kuzu eti

Bağdat Baharatla Ali Nazik Hazırlanışı:

Patlıcanları közledikten sonra soyun ve küçük küçük doğrayın. Çukur bir kabın içinde yoğurdu, havanda ezilmiş sarımsakları ve tuzu çırpın. Patlıcanları ekleyip karıştırın. Tereyağını tavada eritip kuzu etini kavurun. Tuzunu ve Bağdat baharatlarını ilave edip tatlandırın. Servis tabağına veya güvece patlıcanlı yoğurdu yayın, üzerine de tereyağında kavurduğunuz eti serpin. İsteğe göre közlenmiş domates, biberle de servis yapabilirsiniz.

Tags: Ali NazikBağdat Baharatla Ali NazikBağdat Baharatla Ali Nazik HazırlanışıBağdat Baharatla Ali Nazik MalzemelerBağdat Baharatla Ali Nazik Tarifi
Previous Post

Kuskus ve Kuzu Pirzola

Next Post

Tavuk Burito Pico de Gall

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuk Burito Pico de Gall

Tavuk Burito Pico de Gall

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki