Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Dünya Mutfağı

Azerbaycan Mutfağından Kükü…

by Yemek Zevki Editör
21 Kasım 2016
in Dünya Mutfağı, Tarifler
468 25
0
azerbeycan yemekleri kükü
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Azerbaycan mutfağından Kükü…

 

Azerbaycan mutfağından Kükü

Kükü
(4 Kişilik)

Malzemeler:
1 bağ ıspanak
1 bağ taze kişniş
1 bağ dereotu
3-4 dal maydanoz
1 bağ taze soğan
1-2 dal taze nane
2 adet kuru soğan
2-3 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı tereyağı
5 adet yumurta
Sumak, tuz, karabiber
Servis için yoğurt

Azerbaycan mutfağından Kükü Hazırlanışı:

Soğanları yemeklik doğrayıp tereyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Sarımsakları küçük doğrayıp ekleyin. Yeşillikleri yıkayıp kuruttuktan sonra küçük doğrayın. Kavurduğunuz soğana ilave edin. Baharatları ekleyin. Üzerine çırptığınız yumurtaları ilave edip karıştırın. Yağladığınız tepsiye aktarın. 180 derece fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirip sıcak servis yapın. İsteğe göre yoğurt ile servis yapabilirsiniz.

Tags: azerbaycandereotuıspanakküküsoğan
Previous Post

Balık Levengisi Tarifi

Next Post

Tavuk ve Balık Bükmesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Üzüm Yaprağında Dolma

Tavuk ve Balık Bükmesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki