Ana Sayfa » Haber Turu » Aluminalı Porselen Sahanlar İle Bu Sonbahar Kahvaltılar Sıcacık Geçecek

Aluminalı Porselen Sahanlar İle Bu Sonbahar Kahvaltılar Sıcacık Geçecek

Ateşe dayanıklılığı tarafsız, akredite laboratuvarlarda test edilen Aluminalı Porselen Sahanlar; sağlıklı,  hijyenik yapısının yanı sıra estetik ve şık tasarımı ile kahvaltı sofralarını süslüyor.

Her tip ocak üzerinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Aluminalı Porselen Sahanlarında pişirdiğiniz lezzetleri, direk olarak ocaktan aldığınız gibi masanıza taşıyabilir, şıklığı ile göz kamaştıracak sahanınızda sofranızın uyumunu bozmayacak şekilde servis edebilirsiniz.

Aluminalı Porselen Sahanlarının, 10 dakikalık pişirme / ısıtma işlemleri sonunda kuru ve ıslak mermer yüzeye konduktan sonra bile, ürün yüzeyinde herhangi bir çatlama olmadığı test edilmiş ve onaylanmıştır.

Kremsi beyaz rengi ve dayanıklılığı arttırılmış yapısı ile 5 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda ateşe dayanıklı hale getirilen Aluminalı Porselen Sahanlar; günlük hayatta karşılaşılabilecek asit ve alkalilere karşı dayanıklıdır. Mikrop barındırmaz, hijyeniktir ve kolay temizlenir. Kanserojen madde ihtiva etmez. Sağlıklı pişirimler için ideal bir üründür. Isıyı uzun süre muhafaza eden yapısı itibariyle pişirim süresini kısaltır ve enerji tasarrufu sağlar. Ekolojik bir üründür, üretim süreci, geri dönüştürülebilir paketlemesi ile çevre dostudur. Şık görünümü  ile uzun süre modası geçmeyecek bir tasarıma sahiptir.

Ocak üzerine konmadan önce mutlaka içinin dolu ( su, yağ vb. ) olmasını önerdiğimiz Aluminalı Porselen sahanlar, çizilmez fakat metal kaşık veya karıştırıcılar porselen üzerinde metal izi bırakacağından tahta karıştırıcı kullanılması tavsiye edilir. Ürün, alışılmış ürünlerden daha uzun süre ısısını muhafaza edeceğinden, pişirim süresi bu bilgiyi göz önüne alarak belirlenmeli, yemeğin dibini tutturmamak için daha kısa sürede ateşten alınmalıdır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğinin yanı sıra buzdolabında kullanılabilir Aluminalı Porselen Sahanlar, %100 yerli sermaye ile Bilecik’te üretilmektedir.

OKU ➤  Balık Levengisi Tarifi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir