Ana Sayfa » Mekânlar » Aila’da Otantik Bir İftar…
Aila’da Otantik Bir İftar...

Aila’da Otantik Bir İftar…

Aila’da Otantik Bir İftar…

Otantik Türk lezzetlerinin yeniden keşfedildiği restoran Aila, zengin menüsü ve canlı fasılıyla Ramazan ayının en keyifli ve lezzetli iftar sofralarına ev sahipliği yapacak.

Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan ve ister iç mekanda ister bahçede iftar keyfi sunan Aila’nın menüsünde iftariyelikler, çorba, mezeler, zeytinyağlılar, fırından pide çeşitleri, ocak başından ızgara ve kebaplar ve tatlılar yer alacak. Konuklar meze, zeytinyağlılar ve tatlıları açık büfeden diledikleri gibi seçerken, iftariyelikler, çorba ve ana yemekler, masada servis edilecek.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 403 85 00

 

Aila’da otantik bir iftar... 

Fasıl eşliğinde geleneksel lezzetler…

On bir ayın sultanını Renaissance Polat İstanbul Hotel’de karşılayın. İftariyelikler, eski İstanbul’un özgün lezzetleri, Renaissance Polat spesiyalleri, geleneksel tatlıları ve şerbetleriyle, huzur veren fasıl eşliğinde eşsiz Ramazan sofraları sizleri bekliyor.

Sevdiklerinizle birlikte paylaşacağız Daphne Restaurant & Grill’deki iftar yemeklerinde, zengin açık büfeden veya Marmara Balık Restaurant’ta iftar menülerinden tercih yapabilirsiniz.

Bilgi ve Rezervasyon için : 0212 414 18 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar...

Ramazan’a özel hurmalı çikolata

Birbirinden lezzetli çeşitleriyle özel günlerin ve şık ikramların vazgeçilmez tercihi Vakko Chocolate, Ramazan’a özel hurmalı çikolatalarıyla lezzet kapılarını aralıyor. Dünyanın en iyi İsviçre Çikolatası esas alınarak üretilen Vakko Chocolate ve hurmanın mükemmel uyumu Ramazan sofralarını daha da keyifli kılacak.

 

 

Boğaz’da lezzet şöleni…

The Grand Tarabya Hotel’in etkileyici manzarası ve şık atmosferiyle büyüleyen restoranı The Brasserie, Ramazan ayında hazırladığı yine çok özel menüsüyle konuklarına keyifli bir iftar yemeği deneyimi yaşatacak. Siz aileniz ve sevdiklerinizle manzaranın tadını çıkararak birbirinden lezzetli sunumlarla iftarınızı açarken, fasıl grubunun icra ettiği Türk Müziği’nin klasikleşmiş eserleri de bu güzel iftar yemeğinize eşlik edecek.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 363 33 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Vazgeçemediğimiz tatlar…

Mövenpick Hotel Istanbul,  27 Mayıs – 24 Haziran 2017 tarihleri arasında, Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan lezzetlerle bezenmiş, canlı fasıl müziğinin eşlik ettiği “11 Ayın Sultanı”na layık bir iftar büfesi sunuyor. Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan iftar büfesinde; Ramazan şerbeti, çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, zeytinyağlılar, yöresel çorbalar, ızgara ve kebap çeşitleri, mantı, döner ve geleneksel Ramazan sofralarının keyfini yaşatacak örneklerin yanı sıra güllaç, ayva tatlısı, lokma, ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç gibi tatlılar bulunuyor. AzzuR Restaurant’taki bu muhteşem ziyafetin ardından serinletici bir lezzetle ferahlamak için iftar büfesinde yer alan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 319 29 29

 Aila’da Otantik Bir İftar...

Kebap için doğru adres…

Günaydın, özel olarak hazırladığı dört farklı menüyle Ramazan ayı boyunca misafirlerini zengin iftar sofralarında buluşturuyor. Günaydın Kebap, başlangıç olarak çorba çeşitleri ve Antep peyniri, hurma, bal, kaymak, yeşil zeytin, pastırma gibi lezzetlerden oluşan zengin iftariye tabağının yanı sıra salata alternatifleri de sunuyor. Ara sıcaklardan Patlıcan Dolma, Haşlama İçli Köfte, Çiğ Köfte ve Fındık Lahmacun seçenekleri Günaydın mutfağının farkını ortaya koyarken; ana yemekte Yaprak Döner, Tavuk Şiş, Kuzu Şiş, Adana Kebap, Pirzola, Abagannuş, Altı Ezmeli Kebap ve Alinazik, Beğendili Kebap gibi leziz seçenekler iftar buluşmalarını ziyafete dönüştürecek.

OKU ➤  Paşabahçe Ayrana Özel Bardak Tasarladı

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 258 12 03

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Vogue’dan farklı bir menü…

Vogue, Ramazan ayı için lezzetli bir menü hazırladı. Vogue Ramazan menüsü, manda kaymağı, Trabzon tereyağı, Erzincan petek balı, Kayseri sırt pastırması, Afyon sucuğu, ezine beyaz peyniri, Bergama tulumu gibi tatların yer aldığı iftariye tabağı ile başlıyor. Hemen ardından servis edilen “Gelenekselçorba”, “İçli köfte”, “Mantı” ve “Otlu peynirli mücver”e ek olarak misafirler “Börülceli Zeytinyağlı Enginar” ya da “Nar Ekşili, Cevizli Domates Salatası” alternatifleri arasından tercih yapabiliyorlar.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 227 44 04

 

Aila’da Otantik Bir İftar...

Boğaz esintili sahur…

Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma Boğaz üzerindeki tek Saray ve otel olan Çırağan Sarayı, “Ramazan” dönemine özel Boğaz kenarında sunulan iftar yemeklerinden, leziz sahur sofralarına yine şehrin en görkemli ve leziz durağı olacak. Tarihi Çırağan Sarayı’nın birinci katında, muhteşem Boğaz manzarası ve çarpıcı otantik ambiyansıyla yer alan Tuğra Restoran iftar sofralarının yanı sıra sahur gecelerine özel leziz kahvaltılık ve yemek seçenekleriyle Ramazan dönemini unutulamayacak bir lezzet şölenine dönüştürecek.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 326 45 45

 

Aila’da Otantik Bir İftar...

Tüm ihtişamıyla Lacivert…

Manzarası ve kalitesiyle İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert’in, Ramazan ayına özel hazırladığı geleneksel tatların en iyi örneklerinin yer aldığı menüsü, iftar sofralarına lezzet katıyor. Lacivert’in Executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı iftar menüsünün başlangıcında Konya küflü peynir, İsli Çerkez peyniri, Kars gravyer, dana kaburga füme et, Kayseri kuş gözü pastırması, Manda kaymağı, Sivas Eğriçayır süzme balı ve Medine hurma gibi lezzetlerin bulunduğu “İftariye tabağı” sunuluyor. Hemen arkasından servis edilen “Antep usulü zeytinyağlı kuru patlıcan dolması” ile “Sebzeli ve tavuklu yarma buğday çorbası” tatlarıyla damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. “Kıymalı börek” ve Kaz dağları otlarından hazırlanan “Mücver” ise ana yemeğe yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlıyor. Bu lezzetli menüde ana yemek için misafirlere “Kırklareli kuzusundan pehli, kavılca ve siyez bulgurlu pilav” veya Çam sakızlı patlıcan püresi üzerinde minekop balığı” alternatif olarak sunuluyor.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0216 413 37 53

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Four Seaosons’ta döneri deneyin…

Four Seasons Hotel Bosphorus Ramazan ayını birbirinden lezzetli yemeklere ev sahipliği yapan Aqua Restaurant’ta karşılıyor. Boğaz’a hâkim etkileyici atmosferi ile Aqua, Ramazan’a özel hazırladığı tatları fasıl eşliğinde açık büfe olarak misafirlerine sunuyor. Bu zengin büfede lezzetli iftariyeliklerden, serin şerbetlere, geleneksel zeytinyağlılardan barbekü çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeden oluşan seçenekler yer alıyor. Şehrin en leziz dönerlerinden birini sunan Aqua’da, ev yapımı mantı ve sacda börek çeşitlerinin yanı sıra tatlı büfesinde ise baklava, şekerpare gibi geleneksel lezzetler ile iftarların vazgeçilmezi olan sütlü tatlılar bulunuyor.

OKU ➤  Samsung’un hedefi: “3 yıl içinde beyaz eşyada pazar lideri olmak” 

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 381 40 59

 Aila’da Otantik Bir İftar...

Özlenen tatlar Raffles’ta…

Raffles İstanbul Zorlu Center’ın popüler buluşma noktası olan restoranı Rocca, özel iftar menüleri ve canlı fasıl etkinliğiyle Ramazan ayını karşılamaya hazırlanıyor. Tüm damak tatlarına hitap eden iftar büfesindeki canlı istasyonlarda sunulacak gözleme, mantı,

lahmacun, pide ve ızgara et çeşitlerinin yanı sıra geleneksel Türk mutfağının imza yemeklerinden, geleneksel lezzetiyle döner de, sunulan yemekler arasında yerini alıyor.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 924 02 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Marriott’dan anlamlı bir hareket…

İstanbul Marriott Hotel Şişli on bir ayın sultanı Ramazan’ı geleneksel iftar sofralarıyla ve Ramazan’a özel birbirinden lezzetli tatlarla karşılıyor. Paylaşım ve yardımlaşmanın ön planda olduğu Ramazan ayı boyunca İstanbul Marriott Hotel Şişli’de yapılan her bir iftar gelirinden 2 TL görme engelliler için hizmet veren Rehber Köpekler Derneği’ne bağışlanarak, derneğin Türkiye’deki görme engellilere temin ettiği rehber köpeklerin eğitimi için ayrılan maddi bağış fonuna katkı sağlanacak.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: (0212) 375 01 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Wish More’dan gerçek bir ziyafet…

Wish More Hotel İstanbul’un asma katında yer alan konsept restoranda, Ramazan bereketini ister çekirdek ailesi, ister dostları, isterse kalabalık iş arkadaşları ile paylaşmak isteyenleri 6 farklı menü karşılıyor. İftariyeliklerden özel soslarla lezzetlendirilmiş salatalara ve çorbalara, hünkar beğendiden kuzu tandıra kadar her damak tadına hitap eden birçok zengin seçenek Ramazan’a özel bu menülerde yer alıyor. Güllaç, fırın sütlaç, şekerpare gibi leziz geleneksel tatlılara, limitsiz meşrubat, taze demlenmiş çay ve filtre kahvenin de eşlik ettiği restoranda, iftar keyfinin fiyatlandırılması KDV dahil 70 TL’den başlıyor.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 443 10 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Manzarası da lezzeti de kıvamında…

Conrad İstanbul Bosphorus Hotel, 11 ayın sultanı Ramazan’da misafirlerini eşsiz Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasının keyfini doyasıya yaşayabilecekleri Manzara Restaurant’ta ağırlayacak. Türk mutfağının birbirinden güzel lezzetlerinin yer aldığı menüde zeytinyağlılardan yöresel lezzetlere, geleneksel iftariyeliklere kadar her şey en ince ayrıntısına kadar sizler için düşünülmüş.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 310 25 25

Aila’da Otantik Bir İftar...

 

Pide için en doğru adres…

 Yıllar geçse, kuşaklar değişse de Ramazan sofralarına özen gösterme alışkanlığı baki kalıyor. Bu duyguyu sofralarına taşıyan Nelipide Gurme, özenle hazırlanan iftar sofralarıyla kalabalık ailelerin buluşma noktası oluyor. Ordu’nun birbirinden lezzetli yöresel seçenekleriyle Nelipide Gurme’de kurulan sofralar, İstanbul Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü şubelerinde misafirlerini bekliyor.

OKU ➤  Ekşili Palamut

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Ödüllü şefin mutfağından Ramazan yorumu…

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, bu yıl Ramazan Ayı’nda misafirlerini saray mutfağının lezzetleri ile buluşturuyor. Ödüllü Şef Mehmet Yalçınkaya’nın hazırladığı özel menülerle iftar sofralarınız şenlenecek. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, İftar sofralarında, “Beykoz, Beylerbeyi, Salacak, Kadıköy” isimli 4 farklı menü seçeneği sunuyor. Ramazan ayı boyunca grup yemeklerinde Wyndham’ı tercih edenler, ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağından çıkan sağlıklı ve leziz menüler eşliğinde oruçlarını açacaklar.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0216 400 00 00

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

İftar şöleni…

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, konumu itibariyle şehrin içinde ama gürültüsünden uzak 34 isimli restoranıyla bu yıl da Ramazan ayına özel zengin iftar menüsüyle misafirlerini ağırlayacak. Grand Hyatt, konuklarına günlük olarak değişen lezzetlerin yanı sıra her gün meze çeşitleri, çorba, makarna, içli köfte ve salata çeşitleri, peynirler ve soğuk etlerden oluşan şarküteri tabağı sunacak. Her akşam iki çeşit ızgara, sebze yemekleri, pide, lahmacun veya gözlemenin yer aldığı menü de et, tavuk veya balıkla yapılmış üç çeşit tencere yemeği de yer alacak. İftarın finali ise dünya mutfağından tatlıların yer aldığı büfe ile taçlanacak.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 368 12 34

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Şehirden kopamayanlar için…

Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde hizmet veren Carême Restaurant, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfaklarından seçilmiş birbirinden lezzetli tatları, Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturuyor. Yöresel tatları da Ramazan menüsüne ekleyerek lezzet tutkunlarını cezbetmeye hazırlanan Carême Restaurant, yetenekli Executive Şef İlhan Güler ve ekibinin hazırladığı eşsiz Ramazan menüsü ile hem ailece yenecek iftar yemeklerinin hem de şirket organizasyonlarının en sevilen adresi olmaya devam edecek.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0212 386 10 00 

 

Aila’da Otantik Bir İftar... 

Çorbalar Knorr Bulyon ile lezzetleniyor…

Unilever Food Solutions, Ramazan’da iftar yemeğine çorbayla başlamak isteyenlere Knorr Bulyon farkını yaşatıyor. Her zaman şeflerin ve işletmelerin yanında olan Unilever Food Solutions, genişleyen Knorr Bulyon Ailesi ile şeflerin özel tariflerine lezzet dokunuşu sunuyor.

 

 

İftarı zeytinle açmaya devam…

Sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen zeytin, Ramazan sofralarında da sağlıklı orucun anahtarı oluyor. İftara zeytinle başlanması; uzun süreli açlığın neden olduğu baş ağrısını gidermeye, sindirimi rahatlatmaya ve iştahın açılmasına yardımcı oluyor. Sofralarımızın vazgeçilmezi zeytini çeşit çeşit formlarda bizlerle buluşturan Fora Zeytin, yeryüzünün bu en eski ve en sağlıklı lezzetini Ramazan ayında da tüketmemizi öneriyor.

Aila’da Otantik Bir İftar...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir