Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Acılı Yoğurt Yatağında Enginar Kalbi Salatası

Acılı Yoğurt Yatağında Enginar Kalbi Salatası

salata

Malzemeler:
> 200 gram enginar kalbi
> 150 gram süzme yoğurt
> 4.5 adet acı biber
> 30 gram fındık
> 1 demet taze fesleğen
> 2 çorba kaşığı zeytinyağı
> 1 tutam taze kekik
> 5 adet çeri domates

 

 

Hazırlanışı: Öncelikle enginar kalplerini ince kıyılmış taze fesleğen ve zeytinyağında marine edin. Bir karıştırma kabında süzme yoğurdunu, kırılmış fındık ve acı biber ile güzelce karıştırın. Servis tabağınızın ortasına acılı yoğurdu yayın ve üstüne enginar kalplerini dizin. Taze kekik ve domatesle süsleyip servis yapın.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir