Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Sebze Salatası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
483 10
0
Sebze Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

• 4 adet küçük havuç
• 4 adet körpe kabak
• 2 adet patlıcan
• 100 gram sultani bezelye
• 100 gram çalı fasulye
• Yarım demet maydanoz
• 1 adet limonun suyu
• 1 çay kaşığı kimyon
• 1 diş sarımsak
• Yarım su bardağı zeytinyağı
• Tuz
• Servis için marul yaprakları

Sebze Salatası Tarifi;

Havucu kazıyın. Verev ince doğrayın. Kabağı yıkayın. Kabuklu olarak verev ince doğrayın. Patlıcanı da kabuklu olarak verev ince doğrayın. Bezelyelerin kılçıklarını alıp ikiye kesin. Fasulyeyi 3 santim boyunda kesin. Tencerede, kaynar suda sebzeleri ayrı ayrı sıra ile hafif dirice haşlayıp süzün. Hepsini aynı kaba alın. Soğutun. Bir kasede zeytinyağı, tuz, ezilmiş sarımsak, kimyon, limon suyunu karıştırın. Maydanozu ince kıyın. Tüm malzemeyi karıştırın. Marul yapraklarının üzerinde servis edin.

Previous Post

Taze Soğanlı Mercimek Çorbası

Next Post

Yaprak Sarmalı Kuru Fasulye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaprak Sarmalı Kuru Fasulye

Yaprak Sarmalı Kuru Fasulye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki