Malzemeler:
• 50 gram beyaz
• 50 gram kırmızı kinoa
• 40 gram kırmızı pancar
• 50 gram kapya biber
• 50 gram kabak
• 50 gram nohut
• 10 gram kuru üzüm
• 10 gram kavrulmuş fındık
• 0,5 bağ roka
Hazırlanışı:
Haşlanmış kinoa ve nohutları bir kaba alın, ayıklayıp közlediiniz biberleri ve közlenmiş pancarları brunoise dorayıp aynı kaba ilave edin. Üzerine mini brunoise dorayıp sotelediiniz kabakları ekleyin. Ardından roka ve kuru üzümü de ilave edin. Hardal, zeytinyaı, limon, sarımsak ve balsamikten oluşan salata sosuyla salatayı soslayıp servis tabaına alın. En son üzerine kavrulmuş pirinç fındıkları ekleyip servise hazır hale getirin.
#sebze #salata #kinoa