Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Günün Tarifi

Pancarlı ve Keçi Peynirli Ceviz Salatası

by Yemek Zevki Editör
10 Ağustos 2022
in Günün Tarifi, Salata Tarifleri, Tarifler
458 35
0
Pancarlı ve Keçi Peynirli Ceviz Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

• 500 gram orta büyüklükte kırmızı pancar

• 1 adet büyük boy doranmış göbek marul

• 3 dal dereotu, doranmış

• Yarım su bardaı iri doranmış ve kızartılmış California cevizi

• 60 gram yumuşak ve ufalanmış keçi peyniri

• Taze çekilmiş karabiber

Sosu İçin:

• 3 çorba kaşıı natürel sızma zeytinyaı

• 2 çorba kaşıı elma sirkesi

• 2 çorba kaşıı taze fesleen yapraı

• 1/4 çay kaşıı deniz tuzu

• 1/4 çay kaşıı toz şeker

Hazırlanışı:

Sosu hazırlamak için; Tüm malzemeleri küçük bir blenderde veya mutfak robotunda püre haline getirin. Azını kapatın ve servise hazır oluncaya kadar buzdolabında bekletin. Pancarları yıkayın ve tepeleri hala duruyorsa kesin. Her bir pancarı hava alacak şekilde folyoya sarın. Fırın kaıdı üzerine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 50 dakika boyunca veya pancarlar bıçak sokulduunda yumuşayıncaya kadar pişirin. Soumasını bekleyin sonra kabuklarını soyun. Altlarını kesin ve pancarları yarım santim kalınlıında olacak şekilde jülyen dilimleyin. Marulu derin olmayan büyük bir kaba alın ve sosun yarısını dökün. Pancarları ve kalan malzemeyi ekleyin. Sosu tamamlayıp iyice harmanlayın. Salatanız servise hazır.

#ceviz #pancar #salata #keçipeyniri

Previous Post

Kavunlu Limonata

Next Post

Kavrulmuş Cevizli Pancar Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kavrulmuş Cevizli Pancar Salatası

Kavrulmuş Cevizli Pancar Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki