Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Meyveli Pirinç Salatası

by Hatice Ünal
26 Mayıs 2020
in Salata Tarifleri
478 15
0
Meyveli Pirinç Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Şevket KIZILDAĞ

(4 Kişilik)

Malzemeler:

1 su bardağı Amerikan pirinci

100 gram kırmızı üzüm (Çekirdeği çıkarılıp boyuna ikiye kesilmiş)

100 gram sarı üzüm (Tercihen çekirdeksiz)

100 gram badem (Kaynatılıp kabuğu çıkarılmış)

Sosu İçin:

200 ml. portakal suyu

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı üzüm sirkesi

2 çay kaşığı hardal

Yarım demet kıyılmış maydanoz

Hazırlanışı:

Pirinci, 1 çay kaşığı tuz ilave edilmiş 2,5 bardak kaynar suda haşlayın. Süzün ve orta büyüklükteki salata karıştırma kabında üzümlerle ve kabuğu soyulmuş bademlerle birlikte karıştırın. Sosu için; Portakal suyunu, zeytinyağını, hardalı, sirkeyi, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi karıştırın. Sosunuz hazırdır. Sosu, pirinçli karışımı ve kalan malzemeyi bir kapta harmanlayın. Soğuk servis yapın.

#meyvelipirinçsalatası #yazsalataları #salata #pirinçlisalata #salatatarifleri #evdesalata #bayramsalata #meyvelisalatalar #meyvelitarifler #evdeyemekzevki

Previous Post

Karışık Orman Meyveli Çikolata

Next Post

Güçlü bağışıklık için yiyeceklerin pişirme, saklama ve tüketme yöntemlerine dikkat

Hatice Ünal

Next Post
Güçlü bağışıklık için yiyeceklerin pişirme, saklama ve tüketme yöntemlerine dikkat

Güçlü bağışıklık için yiyeceklerin pişirme, saklama ve tüketme yöntemlerine dikkat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki