Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Çeşidiye
Çeşidiye

Çeşidiye

Çeşidiye

(4 Kişilik)

Malzemeler:

500 gram kuzu kuşbaşı

200 gram arpacık soğan

50 gram kuyruk yağı

100 gram badem

1 adet yeşil elma

1 yemek kaşığı un

1 adet kabuk tarçın

Hazırlanışı

Kuyruk yağını eritin. İçerisine kuzu etlerini ilave edip kavurun. Arpacık soğanı ekleyip, pişirmeye devam edin (Kapağını kapatın ki etler yumuşak kalacak bir http://sexhatlari.xyz şekilde pişmeye devam etsin). Unu da  katıp bir kaç dakika kavurduktan sonra yeteri kadar su dökün. Pişmeye yakın tavadaki etlere tarçını, elmayı ve bademleri atın.

OKU ➤  Ramazan ayında sağlıklı bir oruç için sağlıklı beslenme gerekli...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir