Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Parmesanlı Grissini

by Yemek Zevki Editör
20 Temmuz 2017
in Hamur İşi Tarifleri, Tarifler
488 10
0
Parmesanlı Grissini
769
SHARES
3.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Parmesanlı Grissini

(2 Tepsi İçin)

 

Malzemeler:

3 su bardağı un

1 tatlı kaşığı tuz

1 çorba kaşığı toz parmesan peyniri

1 tatlı kaşığı kurutulmuş reyhan

1 çay kaşığı instant maya

1 su bardağı su

1 kahve fincanı zeytinyağı

Parmesanlı Grissini

Hazırlanışı:

Unu, toz parmesanı, kurutulmuş reyhanı ve mayayı çukur bir kapta harmanlayın. Suyu ve zeytinyağını ekleyin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.

Hamurun üzerini örtüp yarım saat oda ısısında bekletin. Hamuru daha sonra zeytinyağı ile yağlanmış tezgahın üzerine alın. Merdane ile açarak, en fazla 1 cm kalınlığında dikdörtgen bir hamur elde edin. Hamuru şeritler halinde kesip iki tarafından tutup zıt yönlere çevirin. Her hamuru aynı şekilde hazırlayın ve yağlı kağıdın üzerine aralıklı olarak yerleştirin. Oda ısısında 15 dakika daha bekletin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 12-15 dakika pişirin. Fırından alın.

Tags: AçmaBörekbeslenmeBörekçay saatiDiyethamur işi tariflerHamur İşleriKolay Poğaça TarifiTariflertatlı
Previous Post

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Next Post

Vişneli Mekik

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vişneli Mekik

Vişneli Mekik

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki