Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Levrek Buğulama

by Yemek Zevki Editör
31 Mart 2017
in Balık Yemekleri
478 15
0
Levrek Buğulama
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Levrek Buğulama

Levrek Buğulama Malzemeler

300 gram levrek fileto
3 adet domates rendesi
Yarım kuru soğan
1 diş sarımsak
30 gram mantar
1 adet defne yaprağı
30 gram tereyağı
1 yemek kaşığı krema
Yarım limon
2 adet sivri biber (jülyen doğranmış)
Yeterince tuz
Yeterince karabiber
Yeterince pul biber
Yeterince kimyon
Yeterince maydonoz

Levrek Buğulama

Levrek Buğulama Hazırlanışı

Soğanı, sarmısağı, mantarı ve sivri biberleri tereyağında soteleyin. Baharatlarını ilave edin. Üzerine 2 su bardağı su koyup 5 dakika süreyle kaynatın. Ardından fileto haline getirdiğiniz levrekleri ekleyip 5 dakika daha pişmeye bırakın. Krema ve maydanozunu da katıp 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra servis aşamasına geçebilirsiniz.

Şefler: Yücel Dereyayla, Çetin Çınar

Tags: Levrek Buğulama
Previous Post

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek

Next Post

Izgara Levrek Fileto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Izgara Levrek Fileto

Izgara Levrek Fileto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki